Gáz, ha férfi létemre elérzékenyülök?
Nem vagyok meleg vagy ilyesmi,de ha látok pl egy nagyon drámai filmet,akkor kicsit meghatódok,de nem sírok. Szerintetek gáz vagyok? Rosszat tesz a férfi imázsomnak? Férfiatlannak kéne éreznem magam?
24/f
Én sírni is szoktam, és roppantul nem érdekel, ki mit gondol erről. Aki emiatt elítél, annak megköszönheted, hogy kimutatta korlátoltságát és nem kell rá több időt pazarolnod.
24f
Amúgy nagyon mainstream ez a Titanic-os sírás. Ezer más filmen lehet sírni, persze nem olyanokról beszélek, amiket az RTL meg a TV2 vetít, és többségüket a mozik sem adják.
Én is sírtam a Titanic-on, de nem a klasszikus, Jack+Rose+fagyos tenger jeleneten, hanem azon, mikor bezárták a szegényeket rácsos ajtóval, vagy amikor életük utolsó néhány percében a zenekartagok tovább hegedültek...
sírtam pl
-Kutyahideg
- A szoba
-A nevem Khan
- Farkastotem
- Most jó
- Édesek és mostohák
- Gyertyák a Bay streeten
- Augusztus Oklahomában
- Három kívánság
- Marley meg én
- Az utolsó randevú
- A kék szoba
- A hallgatás köteléke
- Én Daniel Blake
- Hacsi
bocs, ha nem érdekelt senkit.
Egyáltalán nem gáz!
De azért nem mindegy, hogy ki előtt sírsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!