Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Gáz, ha férfi létemre elérzéke...

Gáz, ha férfi létemre elérzékenyülök?

Figyelt kérdés

Nem vagyok meleg vagy ilyesmi,de ha látok pl egy nagyon drámai filmet,akkor kicsit meghatódok,de nem sírok. Szerintetek gáz vagyok? Rosszat tesz a férfi imázsomnak? Férfiatlannak kéne éreznem magam?

24/f

2017. jan. 16. 03:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én pl, ha az agymanókat megnézném még egyszer, akkor bőgnék, mint egy kislány :D Bátorság kell az érzelmeid kimutatására is. Nem egészséges, ha mindent magadba fojtasz.
2017. jan. 16. 09:03
 12/16 anonim ***** válasza:
51%
Hát olvasva a válaszokat, azért eléggé gázos közhelyeket puffogtatnak itt az emberek. Én pl. egy nőt sem ismerek, aki szeretné a vámpíroslöttyöt és a Titanicot.
2017. jan. 16. 12:22
 13/16 anonim ***** válasza:

Én sírni is szoktam, és roppantul nem érdekel, ki mit gondol erről. Aki emiatt elítél, annak megköszönheted, hogy kimutatta korlátoltságát és nem kell rá több időt pazarolnod.

24f

2017. jan. 16. 15:07
 14/16 anonim ***** válasza:

Amúgy nagyon mainstream ez a Titanic-os sírás. Ezer más filmen lehet sírni, persze nem olyanokról beszélek, amiket az RTL meg a TV2 vetít, és többségüket a mozik sem adják.

Én is sírtam a Titanic-on, de nem a klasszikus, Jack+Rose+fagyos tenger jeleneten, hanem azon, mikor bezárták a szegényeket rácsos ajtóval, vagy amikor életük utolsó néhány percében a zenekartagok tovább hegedültek...

sírtam pl

-Kutyahideg

- A szoba

-A nevem Khan

- Farkastotem

- Most jó

- Édesek és mostohák

- Gyertyák a Bay streeten

- Augusztus Oklahomában

- Három kívánság

- Marley meg én

- Az utolsó randevú

- A kék szoba

- A hallgatás köteléke

- Én Daniel Blake

- Hacsi

bocs, ha nem érdekelt senkit.

2017. jan. 16. 15:11
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez még ma is szempont? Én 58 éves vagyok. Az én gyermekkoromban egyenesen tilos volt fiúként sírni. Ezt nevelték belénk. 40 körül jártam, amikor megtudtam, hogy a férfiaknak is szükségük van könnyezésre, mert ez az egyik legjobb stresszoldó, és rengeteg felesleges tehertől szabadítja meg a szervezetet. Mindazonáltal titokban még ma is szégyellem, ha elérzékenyülök, vagy pl egy Zorán koncerten elsírom magam.
2017. jan. 17. 11:22
 16/16 Kistál_és_a_bor válasza:

Egyáltalán nem gáz!

De azért nem mindegy, hogy ki előtt sírsz!

2021. szept. 8. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!