Hogyan lehet leküzdeni a nagyon súlyos számítógép internet függést?
Ez nem súlyos függés, csakis lustaság!
Ezt a legegyszerűbb csinálni, nem kell hozzá sok km-t menni annyi biztos!
Jó kis hátfájásod lesz meg még ami!
Kelj fel és csinálj mást! Ilyen egyszerű!
Menj ki, adj enni a macskának, lapátolj havat vagy hólét söpörj ha pedig lakásban élsz, akkor bicajozz, sétálj, olvass könyvet, számolj repülőket és minden ami eszedbe jut.
Én is sokat ülök a gép előtt, de nekem ez a munkaeszközöm, persze munkán kívül lazításra is használom, viszont el tudok szakadni tőle, szóval a mennyiségtől függetlenül nálam ez nem függőség. :-)
Mennyi idős vagy, ha szabad tudni?
20.
13 éves korom óta ezt csinálom. A legtöbb szabadidőm ezzel megy el. Persze ha nincs szabadidőm akkor leállok róla, meg egy idő után már nem is hiányzik. Ha pl. Facebookra se megyek fel 1-2 napig de volt olyan hogy 1 hétig se mentem fel és utána már nem is hiányzott. Felnéztem és ki is léptem. De most ráérek és egész nap csak a gép előtt ülök, semmi mást nem csinálok szinte. Néha már szédülök annyira leesik a vérnyomásom a sok fekvéstől, üléstől. Ma is mióta felkeltem csak gépezek, semmi mást nem csináltam. Elegem van.
Próbáltam sportolni, edzeni, de pár hét után feladom.
Nyári szünetben velem is ez volt, utána rákényszerültem az iskola miatt egy csomó dologra.
Csak sétálj! Nem muszáj sportolni ,vagy bármi, egyszerűen menj ki, szívj el egy cigit, ismerkedj! Munka, egyetem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!