Szerintetek az ugy normalis, hogy meghivnak magukhoz vendegsegbe, de szinte mindent mi fizetunk?
Testveremek a csaladjaval meghivtak magukhoz hetvegere minket, mert uj lakast vettek kb fel eve, es szerettek volna, ha elmegyunk megnezni.
Tegnapelott estere ertunk oda, tegnap elmentunk a Bazilikaba mi 4en, es testverem es a lanya, mi szerettunk volna felmenni a toronyba, jottek ok is, de mindenkinek a jegyet mi fizettuk. Ma ismet elmentunk 3D-s moziba, mi 4en, illetve testverem es most a 2 gyereke, de szinten mi fizettuk az osszes jegyet, a 3D-s szemuvegeket, a popocornt, mindent... Hazafele bementunk a helyi ABC-be, es ismet vettunk felvagottat, sajtot, kenyeret, hogy legyen mit egyunk kozbe, amit szinten mi fizettuk.
Kicsit meglepodtem, mert eddig akarhanyszor elmentuk vendegsegbe nem mi fizettunk mindent, illetve amikor hozzank jonnek, akkor logikus modon mi fizetunk, mivel mi hivtuk meg oket...
De gáz ez... ismerős a helyzet. Én is mindig valahogy azon az oldalon voltam, amelyiken ti, valahogy mindig "úgy jött ki a lépés", hogy tök természetes, hogy én fizetek.
Csak azt nem értem, hogy annak a családnak, akinek fizetek, közülük senkinek nem jut eszébe, hogy ez így nincs rendjén?! :\
De náluk az ő ételuket ettétek, rezsit növeltetek, nem?
Semmi nincs ingyen..
Szerintem ez tipikusan az a helyzet, ahol mindenkinek magának kell fizetnie.
Egyrészt attól hogy vendégségbe mentek, még nem kötelező napokig etetni titeket. Másrészt a belépőket, hülyeségeket illett volna maguknak fizetni.
Alapból azt nem értem, miért fizettétek ki helyettük? Én ilyen esetekben előre elkérem a pénzt és úgy fizetek egybe.
De testvérek vagytok, gondolom meg tudod vele is beszélni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!