Miért van az hogy össze vissza hazudgál mindenkinek de nekem nem? Rám miért néz máshogy? Miért viselkedik velem máshogy?
Figyelt kérdés
Hazudós fiú és kérdeztem valamit tőle amire egyértelműen tudtam a választ de ő nem nemet mondott csak megrázta a fejét. Ez miért van? Miért nem mondta ki?
És a többi dolog , rám teljesen máshogy néz a szemevel. Máshogy beszél velem.
És próbál jó fejnek tűnni mikor a közelébe vagyok vicceskedik stb.
Na erre adjatok nekem választ :)))
2017. jan. 4. 23:23
1/4 anonim válasza:
Ilyenkor azt kell mondani, hogy lávcsi van, ugye?
Szerelmes beléd. Nesze.
2/4 A kérdező kommentje:
De már akkor ilyen volt mikor még nem volt semmi. Komolyan szerelmes lehet?
2017. jan. 4. 23:59
3/4 anonim válasza:
Jaaaaaj. Jaaaj. Egy újabb nő. aki azt hiszi...majd ő megváltoztatja a rosszfiút. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
4/4 anonim válasza:
Neked mást hazudik.
"Kutyából nem lesz szalonna"- tartyaja mondás okosan.
Szóval ne legyenek illúzióid, bár mivel legfeljebb 15 éves lehetsz, még vannak illúzióid, de majd elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!