Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy ismerősöm megígérte, hogy...

Egy ismerősöm megígérte, hogy küld meghívót ncore-ra. Na tényleg fog küldeni, akkor az azt jelenti, hogy bízik bennem?

Figyelt kérdés

Csak azért, mert, hogy ha én elrontok valamit, ő tartozik felelősséggel utánam.

Ezért érdekel.

Ez lehet a bizalom jele?

2017. jan. 2. 16:00
1 2
 11/14 anonim válasza:
De ha csalót hivsz meg kapsz warnt. Van egy pár visszaélés
2017. jan. 10. 12:23
 12/14 anonim válasza:
Régebben én sem hívtam meg senkit, akit nem ismertem, mert pont attól féltem, hogy kitiltanak. Most meg a közelmúltban meghívtam két idegent is, gondoltam legyen új év alkalmából egy jó napjuk, meg most nem tudom mennyi idő után megint van meghívás, nekem van egy halom pontom, ismerősnek meg nem kell meghívó. Igen, pont az aránycsalád volt, ami miatt a meghívót is felelősségre vonhatják, de azt már eltörölték. Akkor mit tud csinálni, ami miatt engem is kitehetnek? Ha a felhasználóját többen használják, ő repül. Ha nem tölt vissza vagy nem lép be hónapokig, azért is. Szóval szerintem ezért küldenek most többen is nyugodt szívvel idegeneknek is meghívót.
2017. jan. 11. 14:57
 13/14 anonim válasza:
Van aki bejutott és a staffot szidta, a meghívó warnt kapott ,több ár kizárás azt hiszem. A meghívó felel a meghívottért, ha nem seedel azért nem , vagy ha inaktív. Akkor egy idő után megszüntetik a fiókját. Volt akinek 10 profilja volt, tehát meggondolandó kinek küldesz.
2017. jan. 11. 22:34
 14/14 anonim ***** válasza:

Több meghívó puncsoló privátot nem kérek!

#4 voltam.

2017. jan. 22. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!