Mi a terved 2017-re? Melyik álmodat akarod valóra váltani?
Nekem nincsenek nagyra törő terveim, céljaim amiket kiemelnék. Vagy nincs ez a "na majd most megcsinálom".
Igazából úgy vagyok, hogy ahogy haladok előre, úgyis megvalósítom amit meg akarok, és kimarad az amire nem szánok időt.
Mivel új munkahelyre kerülök, az a célom, hogy beváljon az új hely és én is beváljak nekik, és legalább olyan tartós legyen, mint a legutóbbi, ahol több, mint 4 évet dolgoztam, csak velük átalakult az együttműködésünk, ezért új főállást kellett keresnem. Most ez a legfontosabb, hogy újból stabilizálódjon a talpam alatt a talaj. Minden egyéb célomnak és álmomnak ez az alapja, hogy a munka és a megélhetés miatt ne kelljen aggódnom.
Aztán ha ez megvan, kinéztem pár olcsó buszos utazást a Bónuszbrigádon, idén kétszer utaztam velük, és találtam mást is, ami érdekelne, szóval azok közül legalább az egyik helyre 2017-ben szeretnék eljutni.
Találtam egy továbbképzést is, ami érdekelne, tudnám munka mellett is csinálni, szóval figyelem, mikor indul új kurzus, tehát a szakmai fejlődés is tervben van.
Ket dolog:
1.vegyenek fel az egyetemre
2.osszejojjek azzal akit nagyon szeretek mar reg csak nem kolcsonos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!