A patricia nev ciganyos?
Figyelt kérdés
han2016. dec. 28. 10:30
4/9 anonim válasza:
Birom az ilyen kérdéseket. Egyáltalán nem cigányos.
5/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem az. Én egy cigány Patríciát ismertem csak. Amúgy engem is így hívnak. A cigányok az olyan neveket szeretik,amit jó cigányos hangsúllyal ki tudnak mondani. Például:Bianka,Vivien,Melissza,Klarissza, Vanessza, Larissza, Denissza,Imelda, Antónia,Bettina,stb..Onnan tudom,hogy amerre régen laktunk sok roma volt.
6/9 anonim válasza:
A Vivien és a Bettina miért lenne cigányos? :D
A Patrícia név sem az. Nekem az utóbbi időben nagyon megtetszett. Annyira különleges és szép :)
7/9 anonim válasza:
Nagyon sok Bettina és Vivien ciganylanyt ismerek
8/9 anonim válasza:
Bettina vagyok, barátnőm Vivien, hugom Bianka, és messze kikérném magunknak, hogy ezeket a teljesen átlagos, VÁLLALHATÓ (!), hétköznapokban is gyakran szembejövő neveket te lecigányozd.
A Dzsennifer, Ibolya, Jessica, Vanessza na ezek már lehet, hogy cigányosak, de se.a Bettina, Se a Bianka, Se a.Vivien névvel életemben nem ismertem még tavolról sem romát, és hozzáteszem, nem vagyok már túl fiatal!
Apropó, Patricia is normalis magyar név.
Javaslom, hogy tájekozódj, mielőtt hülyét csinálsz.magadból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!