Wc-n ülve mit szoktatok olvasni?
Figyelt kérdés
2016. dec. 27. 10:46
11/17 anonim válasza:
Sőt, ha igazából belegondolunk, akkor sokkal undorítóbb "telefonos" kézzel oda nyúlni, mint fordítva és még reális fertőzési lehetősége is van.
12/17 anonim válasza:
Azért,mert összefogdosod pl a wc deszkát,ami alatt hemzsegnek a bacik,utána meg fogdosod a telódat.
A wc nem egy fotel,más is írta,hogy nem órákig ülünk a wc.n,hanem percekig.
Pl egy könyvben el sem lehet mélyedni ennyi idő alatt.
14/17 anonim válasza:
"Itt a s%arok temetője, a munkások pihenője... (salalala-lá)" énekelték nagyapáink.
Gyakori kérdéseket xd
15/17 anonim válasza:
Általában közepesen rossz krimiket, papírfedeles ponyvát a múltszázad közepéről. Néha igazán rossz kortárs műveket. Ezeket tényleg WC-könyveknek hívom, mert máskor nem szánom rá az időmet, illetve öt-tízperces adagokban még elviselhetőek, tovább nem.
Újabban viszont néha a telefonomon olvasok, ilyenkor utólag szerkesztem, amit aznap írtam.
16/17 anonim válasza:
Olyan autoimmun betegségem van, ami miatt van, hogy 10x WC-n vagyok egy nap, nem 1-2 percre. Ilyenkor telefonozok vagy könyvet olvasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!