Fiú létemre 1 hónap alatt több, mint 5 cm-t nő a hajam. Van rá mód esetleg, hogy lelassítsam a gyors hajnövekedést? Mi az oka ennek, amikor ha jól tudom, havi csak 1-2 cm-t szokott nőni?
Figyelt kérdés
2016. dec. 26. 21:19
1/6 anonim válasza:
Örülj neki.Nekem alig nő már egy jó ideje növesztem de nagyon semmi
2/6 anonim válasza:
Irigyellek .egyébként örülj neki valószínüleg késöbb fogsz kopaszodni.
19/n
3/6 anonim válasza:
Genetika. Nekem heti 1 centit nő, mikor havi 1 lenne a normális. Lány vagyok és festem, szóval képzelheted :D Gondolom neked is pocsék, mert folyton vágni kell, de gondolj bele, valaki meg mindent megtesz, hogy nőjön, és nem. Mi legalább kipróbálhatunk bármilyen extrém frizurát, mert ha béna lesz, akkor se kell sokáig hordani ;)
4/6 anonim válasza:
Azért nő gyorsan, mert vízben van a töve. Olvass, tanulj sokat, és elmúlik!
5/6 anonim válasza:
Örülj neki, növeszd és add el parókának, jó kis zsebpénz lesz belőle :D
6/6 anonim válasza:
Állítólag hőmérséklethez, páratartalomhoz (hajmosások száma), étkezéshez, hormonokhoz, lelki állapothoz, stb... van köze.
Pl. szokták mondani a fodrászok, hogy nyáron kétszer gyorsabban nő. Lehet, hogy lejjebb kéne csavarni a radiátort?
Aztán, hogy ezek igazak is-e, azt nem tudom.
"Fiú létemre" a haj az haj, a konkrét milyensége olyan, amilyet örököltél. Amíg nem jön a kopaszodás mindegy, hogy fiú vagy lány van-e alatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!