Lehet, hogy vorarefíliás ez a lány?

"De pl.ez a nevetés,hogy "hahaha" meg "komolyan tudni akarod?" Lehet ezzel izgatja magát,mint ha pl.engem akarna megenni?"
Mondjuk ha én nem vagyok vorarefil, és elkezdi tőlem egy majdnem-idegen kérdezni, hogy miket eszek, akkor nekem is lehet, hogy az első reakcióm az lenne, hogy "most ez komolyan tudni akarja? :O".
"Mindig kedves velem.Másról elmond mindent.Nem tudom,miért rakták át a szexualitásból ezt a kérdést,amikor ez egy szexuális parafíliáról szól.."
Szerintem még a világ összes istene együtt se tudná kitalálni, hogy milyen elvek alapján működnek ennek az oldalnak a moderátorai.

Szerintem nagy rá az esély,hogy emiatt írta,erre élvezkedik.
Vagy csak én lennék túl paranoiás?

Arra nem gondoltál még, hogy fényevő?
De most komolyan, ha látod, hogy úgyse mondja meg, akkor minek erölteted ezt a témát?
Üdvözlök mindenkit.
Először is úgy szeretnék hozászolni remélem névtelenül mint egy vorerfíliás személy.
a lényeg hogy a vorerfiliát nem nagyon jó öszekeverni a kanibalizmussal igen van egy két öszefügés de ahogy én tapasztaltam a vorerfiliának mondhatni vanak ágazatai ide kapcsolódik a kanibalizmushoz hasonló amikor egy bizonyos személy egy másikat megesz és meg is emészte ezt nevezik hard vore nak
és van a kevésbé durva amikor csak lenyeli és általába ijenkor se gyomorsav se vér se rágás nincs.
hozátenném hogy a vorerfília nagyrészt fiktív és csak a képzelet iletve a rajzolt és vgy animáció világában szerepel. ha mégsem az már tényleg beteg.
hannibal lecter meg kanibál volt és ugy lett az hogy egy náci (abban nem vagyok biztos hogy náci) katona megette a testvérét és hannibal egy kicsit megkattant tőle
de régen volt egy eset amiben beszámoltak egy kanibalizmusról sszóló esetről amiben az áldozat önként válalkozott az étel szerepére és ő vorerfíliás volt.
az eredeti kérdéshez pedig anyit hogy lehet de lehet hogy nem lehet valami más ha el akarja mondani ha bízik benned anyira akor efogja de lehet hogy csak szórakozik veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!