Mi van ha emo vagyok? Akik emok azokat piszkálják? Mit tegyek hogy ne piszkáljanak?
Figyelt kérdés
Emos vagyok de az iskolában nem hagynak békén ami eléggé rosszul esik.2016. dec. 20. 19:11
1/11 anonim válasza:
"Akik emok azokat piszkálják?" erre egy picivel lejjebb te magad is megadtad a választ.
Az emoság kiment a divatból, gyerekesnek találják őket sokan már, miért nem váltasz te is?
Nem fogják abbahagyni, ha nem változol, te vagy gondolom a "nem szól úgysem vissza, emos, piszkáld csak" az osztályban.
/nem, nem vagyok emo/
2/11 anonim válasza:
Azt hittem, hogy az ElMentek Otthonról stílus már rég a pöcegödörben végezte...
3/11 A kérdező kommentje:
Probáltam megváltozni de mindig csak a baj lett belőle és amúgy is mi van ha nem tudok megváltozni?
2016. dec. 20. 19:23
4/11 anonim válasza:
Mit foglal magába az, hogy mindig csak a baj lett belőle?
5/11 anonim válasza:
Ha piszkálnak mit csinálj hmm.. Régen én is emo stílus egy képviselője voltam és volt egy 50 kg-os páva gyerek ki folyton szekált (nyilván csak szavakban), de én ilyenkor mit tettem vissza szóltan és utána már nem volt nagy a pofikája. De ha neked nem ilyen problémád van akkor az az egyetlen választásod, hogy megválsz az emo-s kinézettől és kigyúród magad és elpics@zod őket :D
6/11 anonim válasza:
Próbáld figyelmen kívül hagyni!
7/11 anonim válasza:
Először is: nincs olyan hogy emos, csak olyan van, hogy emo. Másodszor pedig én szívesen megismernék egy emo-t, más azt se nézi jó szemmel, hogy még vannak. Vagy az a fontosabb, hogy ők mit mondanak vagy az, hogy te kinek gondolod magad.
16/nem emo lány
8/11 anonim válasza:
Szia. Én is emo vagyok és velem is ez volt. Hogy én mit csináltam ellene? Semmit. Nem érdekelt h ők mit gondolnak. Én nem válltoztam meg azért mert nekik nem tetszik. Te se válltozz meg mert nem tetszel így nekik. Egyébként melyik fajtájú emo vagy? Írok priviben ;)
9/11 anonim válasza:
üsd le mindet. Én ezt tettem. És voilá, nyugtom van :D
18/L
10/11 anonim válasza:
Ne legyél emós, ilyen egyszerű... Legyél black metalos azt gyújtsd föl mindet a f**zba... xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!