Tanult vki több szakmát is?
Figyelt kérdés
Pl mert rájöttél, hogy elsőre pályát tévesztettél, vagy ezzel az elsővel nem tudtál elhelyezkedni, vagy elkezdett érdekelni vmi ùj stb stb :)2016. dec. 16. 21:07
1/6 anonim válasza:
Igen. Pl mert rájöttem már az első napon, hogy én ezt nem akarom csinálni, de abban az időben a gyerek az apja nyomdokaiba lépett (műszergyártó és -karbantartó). Ami érdekelt, az a számítástechnika volt, és mivel az apai nyomdok nem jött be, hova menjen a gyerek? Az anyaira. Anyám a nyomdász világban dolgozott, az pedig a digitális nyomdai szöveg- és képfeldolgozásban kapcsolódott a számítástechnikához, így ez lett a második szakmám.
2/6 anonim válasza:
én érettségi után vendéglátó üzletvezetőit végeztem, mondjuk csak felszolgálóként dolgoztam, de imádtam csinálni fiatal koromban :) férjhez mentem, gyermekem született, úgy gondolom nőként akinek családja van nem ideális munkahely a vendéglátás...így ezután (rokonszakma) kereskedelemben dolgoztam, ezt nem végeztem el, de itt is "emberekkel kellett foglalkozni" -így ezt is nagyon szerettem :) majd családi állapotom változott és egyedül nem tudtam megoldani ezt a munkakört sem, elmentem egy magán bölcsibe gondozónőnek - el is végeztem egy tanfolyamot, így erről is van papírom - (álommeló volt ! :D) (közben újra férjhez mentem, jelenleg gyes-en vagyok) és most januárba kezdek el egy természetgyógyász tanfolyamot, mert közben megismerkedtem egy gyógymóddal amit szeretnék minél több embernek elérhetővé tenni, de ehhez kell hogy legyen "papírom" - talán ez lesz majd az utolsó tanfolyam.. de ki tudja mit hoz még a jövő :) még csak 41 éves vagyok... :D
4/6 anonim válasza:
köszi! :D az embernek alkalmazkodni kell az aktuális helyzetéhez.. :D - mondjuk szerencsés vagyok hogy mindig olyan munkakörben tudtam elhelyezkedni amit szerettem csinálni :) (irodába egy gép előtt tuti megbolondulnék...)
5/6 A kérdező kommentje:
A páromat is pont a természetgyógyászat kezdte érdekelni, de még nem iratkozott be
2016. dec. 16. 23:26
6/6 anonim válasza:
ha komolyan érdekli írj majd privit, elmesélem mivel szeretnék én foglalkozni és talán tetszene neki is ez a gyógymód... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!