Mi a külömbség a baráti és a szerelmi ölelés között?
Figyelt kérdés
2016. dec. 15. 19:39
1/4 anonim válasza:
A baráti ölelés örömteli, örülsz a másiknak, de a szerelmi ölelés az érzékkel teli, szenvedélyes...
abban külömbözik, hogy milyen erősen, mennyire komplex mozdulatokkal teszed azt...
2/4 anonim válasza:
Saját tapasztalatot nem tudok, mert nem voltam szerelmes sose. Amit én éreztem a másik részről hogy megszagoltál a hajam, a tartókat simogatták és beletúrtak a hajamba, utána vagy közben megsimogatták a mellem, a szemembe néztek. Egy baráti ölelés más, volt amikor fiú havert akartam /próbáltam felemelni a 48kg-ommal. :D
3/4 anonim válasza:
Magyar átlagban véve, 14-15 cm. :D
4/4 anonim válasza:
Elsősorban az, hogy mit érzel közben. Technikai értelemben nem feltétlenül van különbség.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!