Na emberek! Kinek van ilyen csinos bomba nője? 18/F
2016. dec. 13. 21:05
11/22 anonim válasza:
Annak, aki ugyanilyen jól néz ki férfiként, vagy brutálisan gazdag és kitart egy pénzéhesebbet. Na meg a bombanős kérdezőnek.
12/22 anonim válasza:
Te a bobmba nő -s kérdező vagy mi? :D amúgy van,mindjárt ide fekszik mellém..zuhanyzik
13/22 anonim válasza:
A legjobbat is meglehet unni...
14/22 anonim válasza:
Hat nem rossz... De a bomba nem igy nez ki.
15/22 anonim válasza:
Nem tanulják már meg, hogy a bomba nő meg a bombanő nem ugyanaz.
16/22 anonim válasza:
Had kérdezzem már meg, ez a csaj mitől bombanő?
A mell ugyan velünk született adottság, de pl. a testén bárki tud formálni még ennél jobbat is. Sőt amelyik nőnek kicsi a melle, az általában brutál segget csinál magának a konditerembe :P
A haját meg bárki be tudja festeni szőkére..
17/22 anonim válasza:
Én igen szép nő voltam 20 évesen, mégsem szeretett senki. Pedig volt, hogy mentem az utcán és azt mondta egy fiú, a másiknak: nézd milyen szép lány. A másik meg azt mondta, hogy nem szeretem a mű nőket. Ha nem elég egy férfinak hogy szép vagy, de az se jó neki, ha aránylag rendes vagy, akkor mi a szart szeretnek a férfiak a nőkön?
18/22 anonim válasza:
Nem vagy se gazdag se macsó de nekem volt. Ráadásul ennél a kislánynál sokkal vonzóbbak meg minden.
19/22 anonim válasza:
Bocs, akkor mi nektek a bomba nő?
Az a 40-es, agyonplasztikázott, szét szoláriumozott 2 kg-most sminkel lévő mű nő?
Ő igenis szép és natúr. És ezt úgy mondom, hogy nem férfi vagyok.
20/22 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. A formás test nem tesz széppé, ahhoz gyönyörű arc is kell, de ezeknek az ún. "bombázóknak" ugyan olyan jellemtelen arcuk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!