Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Honnan lehet tudni egy nőről,...

Honnan lehet tudni egy nőről, hogy a nőket szereti?

Figyelt kérdés
Vannak külső jelei? Főleg azokra gondolok, akik a női szerepet képviselik! Nem a ferfiasan öltözködő, rövid hajú, maszkulin férfi szerepet viselőkre!

2016. dec. 10. 18:46
 1/5 anonim ***** válasza:
96%
Pl. ha épp ollózik egy másik nővel és rányitsz, az már több mint gyanús.
2016. dec. 10. 18:48
 2/5 anonim ***** válasza:
41%
Onnan,hogy nem irigy és nem akar rosszat a női társainak,hanem csodálattal nézi őket és tiszteli őket.
2016. dec. 10. 18:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Nincs külső jele.
2016. dec. 10. 18:55
 4/5 anonim válasza:
Senki sem mondanà meg rólam...pedig nem vagyok az a tipikus pretty girl, de sminkelek, igényes vagyok, hosszú a hajam, és többnyire nőiesen öltözködök. Néha azért szoktam lazàn öltözködni, de abban sem vagyok fiús, inkább csak lazàbb lány. :) Olykor valóban látszik rajtam, hogy másképp nézek egy egy lányra, de igyekszem azt is elrejteni. Bajban csak amiatt szoktam lenni, mert pirulós vagyok, amikor szimpatikus valaki, és beszélgetünk, rend szerint elvörösödik a buksim. :( :D Hogy lehet így ismerkedni? Sehogy. Megszoktak bámulni a lányok, nők, de sosem tudom biztosra az okàt, lehet csak tetszik nekik a kabátom(hehe), vagy irigyek, ilyesmi.. ritkán fordul meg a fejemben, hogy fhuu, ő biztos azert néz... kivéve a fiús lányok, ők néha kifejezetten pofátlanul képesek bámulni az ember lányát. :D Ja, ez már nem válasz a kérdésedre...elkalandoztam. :)
2016. dec. 12. 21:16
 5/5 LinaLight válasza:
Rólam is csak nagyon kevesen mondanák meg,hogy az vagyok. Eléggé könnyű elrejteni. A nőies lányok általában annyira nem játsszák meg magukat,mint némely hetero lány. Én a közép kategória vagyok. Egy fiúsabb femme. Ritkán sminkelem magam,általában lazán öltözködöm,de ha arról van szó,akkor a szoknya is befigyel. Ha az illető nem túl pirulós és egy másik nőies nő tetszik neki,akkor azt elég könnyű elrejteni. A gesztusok árulkodóak, és a szem is. Nagyon meg kell figyelni.
2016. dec. 19. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!