Találkoztatok valaha híres emberrel? Milyen volt?
Statisztaként szoktam forgatásokon részt venni, úgyhogy így elég sok színésszel "találkoztam". De persze ez munka, beszélgetni, fotót-autogramot kérni nincs idő/lehetőség.
Pár példa:
Tom Hanks (Inferno)
Felicity Jones (Inferno)
James McAvoy (Coldest City)
Charlize Theron (Coldest City)
John Abraham (Force 2)...
Mint "rajongó" Star Wars-os színészekkel találkoztam Amerikában, illetve Angliában néhány kedvencemmel.
Természetesen találkoztam. Nem tudom ezek a nevek mondanak e neked valamit: Martina Stoessel, Jorge Blanco, Diego Dominguez Llort, Mercedes Lambre.
Magyar sztárok közül is jó párral. Dolhai Attila, Mészáros Árpád Zsolt, Kerényi Miklós Máté, Oszvald Marika, Szulák Andrea, Veréb Tamás (bár ő csak egyesek számára híresség, nekem nem jelent többet egy rakás kakinál), Kocsis Dénes...stb... És hát a Budapesti Operettszínház egész társulatával. Sőőőőt... Kaptam két puszit Gubik Petrától. De találkoztam az Ismerős Arcok egyik gitárosával, voltam Kárpátia koncerten, R-Go koncerten, és amit legfelül írtam, abból következtethettél, hogy Violetta Liveon.
16/fiú ;)
Egyébként Cseh Laci olimpiai bajnok úszó ugyanazon a településen nőtt fel, ahol én, de nem ismerem barátilag, csak régen láttam néha itt-ott az utcán. Semmi extra. A Republic énekesének, Cipőnek a lányai a mi gimnáziumunkba jártak. Ott se volt semmi extra. Sőt, még egy magyar politikus gyerekei is oda jártak, ugyanarra az évfolyamra, azt hiszem. Amúgy beszéltem már híres emberekkel telefonon (egy időben ehhez kapcsolódó munkám volt), de semmi extra nem volt egyikkel sem. Se kedvesek, se bunkók nem voltak. (Stohl András, Rudolf Péter, ilyenekre gondoljatok.)
Külföldi példát nem tudok mondani, de múltkor volt az egyik Facebook-csoportban,a Budapest régi képeken csoportban az a magyar férfi,aki szálloda szakács volt, amikor a Queen együttes nálunk járt,és beszélt még velünk. Ha legörgetsz, vissza tudod még olvasni. A tesóm egyszer küldött egy levelet David Attenborough-nak, és kapott is választ rá, írásban, mert Attenborough nem használ e-mailt.
Aztán ki számít még híresnek? Általánosban volt egy rajztanárom, aki Angliában is ismert festő, de az átlag ember mondjuk erről egyáltalán nem tud.
Fesztiválon láttam Puskás Petit már nem emlékszem melyik másik énekessel beszélgetni,de ettől nem kaptam a szívemhez. Egyszer meg mikor Budapesten,a belvárosban nyelvtanfolyamra mentem, a Hoolingasből az énekes ment el mellettem. Ettől se kaptam mondjuk szívrohamot, de az meglepett, hogy az utcán is ilyen bőrcuccokban jár, nagyon be volt öltözve ilyenekbe, pedig nem votl rossz idő.
Találkoztam írókkal (Varró Dani, Laczkfi János). Őket akkor ismertem meg, nem változott róluk a véleményem.
Hát ennyi, remélem, használható volt a válaszom. Tudom, hogy inkább ilyeneket vártál,mint Madonna meg Tom Hanks, de ilyet nem tudok.
Egy sztori jutott még eszembe: egy gyerekkori barátnőm Tokio Hotel-rajongó volt. 2 koncertre is eljutott,egyre Magyarországon. A nagybátyja biztonsági emberként dolgozott azt hiszem, vagy nem is emlékszem már hogy volt, de valami rokonsága volt a biztonsági őr,így ő korábban bemehetett (de volt jegye a koncertre, ugyanúgy, mint mindenkinek). És a nagybátyja bement a WC-re, majd kijött, és panaszkodott, hogy valami nő is bejött a férfi mosdóba. Kiderült,hogy a nagybácsi annyira azért nincs tisztában vele, kinek a koncertjén dolgozik, és Bill Kaulitzot nézte nőnek.
Statisztaként láttam forgatáson ezeket a személyeket:
Ryan Gosling (Szárnyas fejvadász)
Linda Hamilton, Natalia Reyes, Mackenzie Davis (Terminátor)
Rebecca Ferguson (Dűne)
Mundruczó Kornél (Jupiter holdja)
De ahogy ezt korábban is írták, forgatásokon nem lehet velük beszélgetni és hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!