Tényleg amilyen az ember lakása olyan maga az ember?
Várok ismerőst vendégségbe, jönnek hozzánk.
És ha kupit meg mocskot hagyok akkor mi van?
Rosszat fog gondolni?
Miért kell nagy rendet meg tisztaságot tartani itthon ha jönnek hozzám?
Tényleg azért mondják azt ha amilyen a laksá maga az ember is oylan igéynes vagy igénytelen
ez egy baromság. figy, ha tehetném, én is nagyjából rendet tennék stb, de amikor a két nagy íróasztalom körül kb 25 kupac iratanyag van, és sikítok, ha arrébb tesznek csak egyet is, mert hatalmas kavarodást okoz, akkor elhiszed h nem tud érdekelni, mit mondanak a vendégek? akik ismernek, tudják miért mi van, ugyan miért kéne ezzel foglalkoznom?
szóval sztem nem igaz. persze egy újabb jól hangzó baromság, ez tény, de ha vkinek van egy erős jelleme, azt ugyan nem fogja egy ilyen avagy amolyan lakás megváltoztatni / befolyásolni.
Én akkor sem tartok kupit és mocskot, ha senki sem jön hozzám.
Így vendéget fogadni tiszteletlenség.
Ó. Akkor én egy fűtetlen koliszoba vagyok szétdobált jegyzetekkel, mosatlan kávéscsészékkel, és üres cigisdobozokkal. Meg van bennem egy szobatárs is, amit nem tudok mire vélni...
Általában azért takarítanak ki jobban az emberek, hogy jó benyomást keltsenek, megtiszteljék a vendéget. Én ha jó havert hívok fel, nem pakolok össze, minek, az ő szobája otthon ugyanolyan kupis :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!