3/10 A kérdező kommentje:
Kiröhögik ilyesmi
2016. dec. 7. 17:39
4/10 anonim válasza:
Attól még hordhatod. Én személy szeretem, ha valaki elegánsan öltözik. Pedig 15 vagyok.
6/10 A kérdező kommentje:
Mert a haverom mondta ,hogy mikor ő járt abba az iskolába akkor a tanárok szétbeszélték meg kiröhögték a szeme előtt ,hogy milyen ...
2016. dec. 7. 17:45
7/10 anonim válasza:
Nem tiltja a házirend, az már kérdéses hogy a diákok mit szólnának hozzá, de valószínűleg semmit. Nálunk volt aki rendszeresen nyakkendőben, öltönyben járt suliba, mondjuk ez a gimi utolsó két évében volt.
8/10 anonim válasza:
Attól, hogy kiröhögik, még hordhat.
9/10 Berserker88 válasza:
Nem hiszem, hogy kiröhögnének érte. Nekem is volt osztálytársam aki úgy öltözött mint egy ügyvéd és mégsem beszélték ki a háta mögött és nem is röhögtek rajta. Pedig az a suli nem éppen a jó dolgairól híres. :D
10/10 anonim válasza:
Ha a házirend nem tiltja, akkor hordhat.
(Sőt, úgy tudom, elvileg nem szabhatják meg, hogy ki hogy öltözzön, legalábbis amikor én voltam gimis, még az Orbán-diktatúra előtt, akkor a tanuló személyiségi jogaihoz hozzátartozott, hogy saját ízlésének megfelelően öltözzön. Az más kérdés, hogy a széllel szemben akkor sem volt tanácsos hugyozni.)
A nyakkendő ráadásul egy elegáns viselet, aki tanár meg képes kibeszélni és kiröhögni a tanulója stílusát, az maximálisan alkalmatlan pedagógusnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!