Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A fekete bűnözésnek van...

A fekete bűnözésnek van valami köze a rabszolgatartáshoz?

Figyelt kérdés
Egy nagyobb társasági beszélgetésben ültem és hallgattam miket beszélgetnek. Szóba került a feketebőrűek bűnözése és azt mondta az egyik beszélgető partner, hogy ez a rabszolgatartásra vezethető vissza, hogy ez amolyan a mai napig tartó bosszú illetve a sok kín utáni könnyű pénzszerzési lehetőség eredménye. A másik amit szeretnék, ha elmagyarázna valaki, hogy egymásnak folyamatosan mondják, hogy nigga, de ha én mondom nekik mire észbekapnék halott vagyok, de minimum 20 szúrás van a testemen.

2016. dec. 4. 20:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mert ők feketék, mondhatják egymásnak. De miért akarsz olyan szót használni rájuk, amit mind sértőnek tartanak?
2016. dec. 4. 20:54
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Annyiban lehet összefüggés, hogy a rabszolgaság alatt a feketék voltak lenyomva.

Ma is úgy érzik a szegény környékeken lakó feketék hogy el vannak nyomva, nincsenek lehetőségeik. De ez mamár nem teljesen igaz.

2016. dec. 4. 20:57
 3/12 anonim ***** válasza:
83%
Ha úgy nézzük, akkor igen. A rabszolgaságból és a késöbbi kirekesztésből adódóan nagy köztük a szegények aránya. A szegénység pedig kiváló táptalaj a bűnözésnek. De ez nem egy szándékos, eltervezett bosszú.
2016. dec. 4. 20:57
 4/12 anonim ***** válasza:
51%
Azt én se értem, hogy miért, talán heccből hívják egymást nigga-nak, mint ahogyan a cigók is cigánynak nevezik egymást, de az már nem tetszik, ha egy fehér bőrű ember mondja nekik, hogy cigány, meg nig.ger. Amúgy szerintem nem a rabszolgatartás az oka, ha manapság afro-amerikai emberek fehér nőket erőszakolnak meg az USA-ban, meg nem vezethető vissza a rabszolgaságra, ha most ma éjjel néger bevándorlók megerőszakolnak egy svéd lányt, vagy agyonvernek egy német férfit. A cigányok nem voltak rabszolgasorsra kényszerítve évszázadokon át, mint a négerek, de még is lopnak, hazudnak, lincselnek, nyomorékká, vagy halálra vernek embereket pl. itt Magyarországon, de más országokban is előfordul, pl. Romániában, meg más helyeken, ahol sok a cigány, ott komoly probléma a cigány bűnözés.
2016. dec. 4. 21:00
 5/12 A kérdező kommentje:
Alapból nem mozgatna meg a téma, ha egymás között is sértőnek tartanák, de lazán mondogatják egymásnak.
2016. dec. 4. 21:00
 6/12 anonim ***** válasza:
31%
3-as A bűnözés még nem a legnagyobb baj. Van rosszabb dolog is annál, hogy lopnak pénzt, ékszert, vagy élelmiszert. Aki csak élelmet lop, az még a szememben nem rossz ember, ha tényleg azért lopja a kenyeret, mert már napok óta nem evett. De mondjuk, ha egy 100 kilós cigány ember lop szalámit a boltból, na őt nem fogom sajnálni és azt mondani, hogy nem baj, mert biztos éhezik. A 100 kilós cigány nem lenne 100 kilós, ha éhezne. Továbbá a lopás még egy dolog, de a szegénység nem mentség arra, hogy agyonvernek, megkéselnek, megerőszakolnak, megfenyegetnek, megzsarolnak más embereket. Ha cigányok, vagy négerek terrorizálnak fizikailag és lelkileg embereket, arra nem mentség a szegénység. Én magyar férfi vagyok, szegény családból származok, tudom milyen a szegénység, de mégse lopok és ölni meg aztán főleg nem ölök meg embereket a pénzükért, nem verek halálra öregeket a nyugdíjukért, meg nem erőszakolok meg nőket és nem ölöm meg őket, nem zsarolok senkit, nem adok uzsora kölcsönt, meg nem terrorizálok senkit, mert a szegénység nem ok arra, hogy ilyen rossz dolgokat tegyek.
2016. dec. 4. 21:13
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

Zavar? Akkor kérjenek tőled mind bocsánatot!!!

Taking it back. Olvass utána. Egyébként ez annyira beképzeltség. Neked nem tetszik. És?

2016. dec. 4. 21:20
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Van akkor is buták voltak meg most is.
2016. dec. 4. 21:27
 9/12 anonim ***** válasza:

"de az már nem tetszik, ha egy fehér bőrű ember mondja nekik, hogy cigány, meg nig.ger"

7-es Nem jól értelmezted, amit írtam. Nem azt mondtam, hogy nekem nem tetszik, hanem, hogy nekik nem tetszik, ha mondjuk egy fehér ember le.n.i.g.g.e.r.e.z.i. lecigányozza őket. Amúgy én nem vagyok beképzelt ember és nem kell tőlem bocsánatot kérniük. Azoktól kérjenek inkább bocsánatot, akiknek a hozzátartozóit megverték, megölték, kirabolták. Tőlem nem kell bocsánatot kérni, mert nekem nem ártott egy néger se. Bár a cigók között voltak akik szemét módon beszéltek velem, meg iskolás koromban zaklattak is, csúfoltak is, de nem kell tőlem bocsánatot kérniük ezen cigóknak se.

2016. dec. 4. 21:30
 10/12 anonim ***** válasza:
Peter, nekem ne írogass priviket, leírtad magad egy életre.
2016. dec. 4. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!