A fekete bűnözésnek van valami köze a rabszolgatartáshoz?
Annyiban lehet összefüggés, hogy a rabszolgaság alatt a feketék voltak lenyomva.
Ma is úgy érzik a szegény környékeken lakó feketék hogy el vannak nyomva, nincsenek lehetőségeik. De ez mamár nem teljesen igaz.
Zavar? Akkor kérjenek tőled mind bocsánatot!!!
Taking it back. Olvass utána. Egyébként ez annyira beképzeltség. Neked nem tetszik. És?
"de az már nem tetszik, ha egy fehér bőrű ember mondja nekik, hogy cigány, meg nig.ger"
7-es Nem jól értelmezted, amit írtam. Nem azt mondtam, hogy nekem nem tetszik, hanem, hogy nekik nem tetszik, ha mondjuk egy fehér ember le.n.i.g.g.e.r.e.z.i. lecigányozza őket. Amúgy én nem vagyok beképzelt ember és nem kell tőlem bocsánatot kérniük. Azoktól kérjenek inkább bocsánatot, akiknek a hozzátartozóit megverték, megölték, kirabolták. Tőlem nem kell bocsánatot kérni, mert nekem nem ártott egy néger se. Bár a cigók között voltak akik szemét módon beszéltek velem, meg iskolás koromban zaklattak is, csúfoltak is, de nem kell tőlem bocsánatot kérniük ezen cigóknak se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!