Adományozott már valaki hajat alapítványnak/rákos gyerekeknek?
Mik a feltételek? Nem sok infót találtam a neten, konkrétan ennyit:
"Parókakészítéséhez bármilyen eredeti színű (nem festett), ősz vagy szőkített haj felhasználható, mely minimum 30 cm hosszú. Fontos, hogy a levágott copfok, tincsek a hajtőnél legyenek összegumizva."
Kicsit nekem zavaros a leírás, most akkor festett hajat nem lehet adni? A szőkített mitől másabb? Nekem ilyesmi színű a hajam: [link]
31-35 centit tudnék adni, viszont lépcsőzetesen van vágva a hajam, így lennének benne rövidebb tincsek is. Ez baj? A hajam alig töredezett, viszont gyárilag kicsit sprőd állagú, hiába ápolom. (nem a festéstől, már előtte is ilyen volt, plusz anyukámnak, nővéremnek is ilyen a haja )
Én úgy tudom, festettet nem fogadnak. Attól más, hogy tele van vegyszerekkel, és emiatt egészen más a szerkezete, mint egy természetes hajé.
Amúgy ez a lány az ismerősöm, és ő adott, ha gondolod, felveheted vele a kapcsolatot: https://www.youtube.com/watch?v=hEqIjKAJnUY
Én meg azt olvastam néhány helyen még pár hónapja, hogy mostanában nincs szükség Magyarországon hajadományozásra.
Szóval ha csak ezért vágatnád le, akkor felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!