Az emberek miért döbbennek meg, ha egy rúdtáncosnak és személyi edzőnek közgazdász PhD végzettsége van?
Figyelt kérdés
2016. dec. 1. 19:27
2/5 anonim válasza:
én sem értem.... egyik tanárom meg jógaoktató, neki lehet már doktorija is van, HR témában. az sem másabb, mint a fent említettek.
3/5 anonim válasza:
Mert nem a rúdtáncosnak van PhD-ja, hanem a közgazdász tanult meg rúdtáncolni. Van különbség a kettő között. Kis huncut vagy, ha rúdtáncosként mutatkozol be és csak utána dobod be, hogy komoly kislány is tudsz lenni.
Persze, olyan szituációban, amikor épp pörögsz a rúdon senki se fogja megkérdezni :)
4/5 anonim válasza:
Mert nem jellemző a dolog. Azon is megdöbbennek, ha valakinek matematikai és művészeti végzettsége is van.
5/5 pörölycápa válasza:
Én rúdtáncolok és folyamatban van a doktori mellette. De a rúdtáncot nem professzionális szinten végzem, csak hobbi szinten, szóval bemutatkozásnál genetikusként vagy biokémikusként mutatkozok be, nem rúdtáncosként, mivel nem az a fő szakmám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!