Mit gondoltok a színes hajú emberekről?
Csak kíváncsiságból kérdezem, nem azért, mert annyira döntő dolog lenne, hiszen azért olyan a hajam amilyen, (ez a mondat de hosszú) mert tetszik a szín, az önkifejezés módja... Mikor sima volt a hajam, bármennyire nevetségesen hangzik is, úgy éreztem, nem önmagam vagyok.
A haj minősége is jó lett, már nem egyszer állítottak meg miatta, megdícsérni az utcán.
Szóval, ti mit gondoltok a színes hajú lányokról? (Szín alatt értek pl zöldet, kéket,rózsaszínt,lilát stb)
A válaszokat előre is köszönöm!
Nekem tetszik, ha igényesen van megcsinálva. Bár lehet, hogy elfogult vagyok, mert nekem is színes a hajam.
Mostanság gyakran jönnek szembe az utcán tinik, akiknek a hajvégei színesek, általában elég csúnyán van megcsinálva, ki van kopva stb. na ez nem tetszik. Aki bevállal egy extrém színű hajat, az azzal a tudattal vállalja be, hogy a szín kopik, frissíteni kell és ha valaki nem ért a hajfestéshez-szőkítéshez, az ne otthon próbálkozzon, hanem menjen fodrászhoz.
Értem, ahogy nézem, a válasz az "jó, ha jó"
Én igényesen csinálom és gyakran festem, mindig frissítem, szóval ezzel nincs szerintem baj.
És igen, az engem is zavar, de úgy vagyok vele, biztos van ok, amiért nem csinálták meg... gondolom..
Na mindegy
Én is úgy teintek rá, hogy ez is egy dolog, amit formázhatok magamon kedvem szerint, és ha már megvannak rá az eszközök, miért ne? Főleg, ha ez áll a nagy önmegvalósításom útjába.
Köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!