Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem vár rám jövő A lányokat...

Nem vár rám jövő A lányokat nem érdeklem, minden osztálytársamnak volt már barátnője Valószínűleg nem is lesz Ha meglátok egy lányt első gondolatom hogyúgysem lehet az enyém Iskolán kívül sehova nem járok Szerintetek van értelme folytatni?

Figyelt kérdés
2016. nov. 23. 19:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Van, rettentő buta vagy. Adj időt magadnak fejlődni hogy rájöjj mekkora marhaságokat gondolsz most.
2016. nov. 23. 20:30
 12/17 Sunshinedoll ***** válasza:
80%
Itt vagy állítom max 20 éves kis takonypóc fejjel, tojáshéjjal a s-ggeden s azt hiszed, az életnek vége, mert még nem dugtál egy jót? :D Omg :D Még kölyök vagy, nyugalom, tengernyi időd van.
2016. nov. 23. 20:49
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Nem is lesz barátnőd, mert te azért akarsz barátnőt, mint az a idióta 15 éves 30 éves pasit, hogy elmondhassa a barátnőinek... van értelme folytatni?
2016. nov. 23. 22:37
 14/17 anonim ***** válasza:
74%

Azért a sorrendet ne keverjük össze. A kérdező sem úgy született gondolom, hogy önbizalomhiányos volt és depressziós, hanem a sorozatos kudarcélmények és a női társaság hiánya tette azzá - főleg, ha mindenhol azt látja, hogy másoknak ez természetesen megy, és akármilyen pocsék időszakuk van, legalább szexelhetnek egy jót.

Kérdező, neked meg azt tanácsolom, hogy menj és fizesd be magad párszor egy örömlányhoz. A net tele van velük, és úgy gondolom, hogy neked is jár, hogy megtapasztalt az életnek ezt a területét is. Ha már voltál párszor, akkor jobb lesz a közérzeted és a csajokhoz se úgy fogsz oda menni, hogy "úgysem kellek neki, szűzen fogok meghalni", hanem érződik rajtad, hogy már van tapasztalatod. És azon sem kell majd görcsölnöd, ha esetleg mégis sikerül összejönni a kiszemelttel, akkor totál kezdő leszel az ágyban.

Hajrá!

2016. nov. 24. 07:07
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Válassz egy rondát! Igazából minden fiatal lányban lehet találni valami szépet és a valódi férfi egyik ismérve, hogy szinte mindenkivel le tud feküdni, márhogy meg van a potenciál. A nők 90%-a be kéne , hogy jöjjön neked (ok a megfelelő korosztályból). Szóval remélem, hogy nem válogatsz és nem csak a szőke, vékony festett arcú és önbizalomdús lányokkal próbálkozol. Igen is oda kell menned átlag Pannához és tenni neki a szépet, akkor is, ha nem lesz belőle se szerelem, se szex. A lányok nagyonis értékelik, ha valaki kedvesen bókol nekik.

Nekem egész kamaszkoromban nem volt udvarlóm, pedig csak kevés hibám volt, fogszabályzó, béna ruhák és önbizalomhiány. A fogszabályzót levették és az első érdeklődő, aki meglátott valami szépet bennem, széppé is tett. Elkezdtem odafigyelni magamra és azonnal jött a visszajelzés, hogy így már másoknak is tetszem.

Szóval, ha te is meglátsz valami szépet egy átlagos csajban, akkor udvarolj és meglepő kincset találhatsz. Utána nagyobb önbizalommal, már próbálkozhatsz kicsit jobb csajokkal is.

Első ötletem, hogy ha van olyan osztálytársnőd aki kedves veled (tudod a csúnyák, nem menők közül), akkor hívd el moziba, lehet akár két csajt is. Nem randira, hanem programra. Mondhatod, hogy úgy megnéznéd ezt a filmet, de senkit se érdekel, nem jössz velem stb. Legközelebb más programot találj ki, de arra ügyelj, hogy ne rombold tovább a saját önbizalmad és adj kedves elutasítási lehetőséget a csajoknak. Ezért is fontos számodra, hogy ne randi ajánlatokkal, hanem programötletekkel bombázd őket. Szóval elő a programfüzettel és minden mehet, legó kiállítás, színház, kiállításmegnyitó, korcsolyázás, segítek a matekban, ha gyakorlod velem az angolt, ami eszedbe jut. Amúgy neked is jót tenne, ha eljárnál valahova és ez egyedül nem a faludiszkó lesz, ezért egy kicsit ki kell lépned a komfortzónádból és szervezni.

2016. nov. 24. 09:06
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

Egyedül

Egyedül fogok én állni a világon.

Egyedül, egyedül, nem lesz soha párom.

Nem lesz soha párom, aki vigasztaljon,

Aki szenvedésben csókot csókra adjon.

Csókot csókra adjon s aki hű, nem álnok,

Aki büszke arra, hogy mellette állok.

Aki míg én alszom őrködik könnyezve,

És, ha ébren vagyok, kacagó a kedve.

Aki szeret engem, aki meghal értem

S még akkor is szeret örök-visszatérten.

S nem fog borulni le rám senkise sírva,

Ha majd távozom az örök-néma sírba.

1921. szept. 24.

József Attila

2016. nov. 24. 10:02
 17/17 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek,azóta már összejöttem az egyik osztálytársammal,aki amúgy is bejött:)
2016. dec. 30. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!