Egy átlag amerikai szerintetek hány elnököt tud felsorolni a negyvenötből?
"5: Szerintem az amerikaiak fel azt se tudja, hogy Trump náluk az elnök. :D"
Nem is ő hanem Obama
Trump nevű elnök nem volt soha...
'45 elnököt írt a kérdező'
Azért mert a kérdés is hülyeség - hiszen nem volt az USA-nak 45 elnöke - az téged nem mentesít a hülye válasz adása alól...
Amúgy ismerem a Trump nevet, de attól még nem volt ilyen nevű elnök.
'A kérdésben benne sem volt, hogy az amerikai elnökökről lenne szó amúgy'
Na ne röhögtess, akkor mégis miről szól a kérdés és a többiek mire válaszoltak? Mellesleg a leírásban vajon miért van ott, hogy Amerika? Nonszensz amit írsz. :D Mondjuk Amerikának sose volt elnöke csak az USA-nak, de ebbe inkább már bele se mennék mert ez neked már végképp messzemenően meghaladja az értelmi képességeidet.
Most pedig nyomj egy piros kezet erre a commentemre is, nekem van életem, tehát úgyis nagy ívben sz@rok rá.
Látom nagyon értetlen vagy.
Nem mondtam hogy volt Trump nevű elnök, a kérdező 45 elnököt kérdezett amibe bele lett értve a jövendőbeli elnök is aki meg lett szavazva és hivatalba fog lépni, vagy ennyire korlátozottak a mentális képességeid hogy ilyen egyszerű dologba nem vagy képes belegondolni?
'Látom nagyon értetlen vagy.
Nem mondtam hogy volt Trump nevű elnök'
Akkor bemásolom a #4 választ amit ugye te írtál.
'5-öt minimum, Washington, Lincoln, Bush, Obama, Trump, őket mindenki ismeri.'
A - helytelenül feltett - kérdés alapján amit megválaszoltál, te itt egyértelműen elnökként hivatkozol Trumpra. Akkor ki is az értetlen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!