Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van híres ismerősöd?

Van híres ismerősöd?

Figyelt kérdés

Nem "netcelebekre" gondolok, hanem olyanokra akik a tévében szerepelnek (akár híradós, műsorvezető, színész stb) vagy a rádióban halljuk őket mint műsorvezető vagy hírbemondó. Esetleg zenész ismerős? Aki hivatalosan az, nem csak hobbiból.

Ismerős alatt olyanra gondolok, hogy például egy környéken laktok vagy laktatok és láttad, egy iskolába jártatok azonos időben, valamelyik rokonod szerelme volt vagy ilyesmi. Tehát mielőtt befutott, már ismerted. Van ilyen ismerősötök, ha igen ki az? :)

2016. nov. 22. 20:50
 1/9 anonim ***** válasza:
44%
Nincs.
2016. nov. 22. 20:52
 2/9 anonim ***** válasza:
44%
Van, rokonom a személy. Nem fogom nevesíteni hiába akarod.
2016. nov. 22. 21:10
 3/9 A kérdező kommentje:
Akkor minek válaszolsz?! :D
2016. nov. 22. 21:32
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Van. Mindegyik a munkatársam.
2016. nov. 22. 21:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Van egy jó pár igen, színészek, rendezők.
2016. nov. 22. 21:39
 6/9 A kérdező kommentje:

Idézem:

"ha igen ki az?"

Nincs ebben a kérdésben semmi rossz... én Kiss Ádámmal futottam össze párszor mert a közelben járt suliba, de sose beszélgettem vele. Rajta kívül nincs ilyen.

2016. nov. 22. 21:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Találkozni jó párral találkoztam/beszéletem külföldivel és belföldivel is, de ettől mondjuk még nem nevezném őket az ismerőseimnek.
2016. nov. 23. 11:26
 8/9 anonim ***** válasza:
47%

Hát talán megbocsájtható bűn, ha nem írom le azoknak a nevét, akikkel munkakapcsolatban állok, ez már önmagában sem szerencsés, különösen nem az közéleti személyeknél, pláne nem egy olyan helyen, amit később törölni sem tudok, és a Goggle meg tucatnyi keresőmotor fürkész minden pillanatban :)

De nagy százalékban zenészek, kisebben politikusok, aztán elszórva innen-onnan rádiós, meteorológus ésatöbbi. Nem kell rájuk valami istenségként gondolni, ugyanolyan emberek, mint mindenki más, napi gondokkal, napi örömökkel.

2016. nov. 23. 11:34
 9/9 A kérdező kommentje:
A végén a mondat két részből áll "kisköcsög"...
2016. nov. 24. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!