Mi az élet értelme?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Igazából kiváncsi lennék nektek mi a véleményetek erről, miért vagyunk, miért dolgozunk? (Nem ezoterikus válaszokra gondolok.)
Mert pl nekem nincs barátnőm/feleségem vagy "normális" család és mostanában nagyon sokszor gondolkozok ilyeneken. Munka, munka és megint munka, eltelik egy hét, hónap, év és minden ugyan olyan. Azért dolgozunk, hogy éljünk és fordítva.
Köszi, hogy elolvastad. 30/F
2016. nov. 21. 20:03
11/12 anonim válasza:
Nem sértésből mondom, vagy lenézésből, de mivel materialista világnézeted van ezért bármi nem fizikálisat mondanék kétlem, hogy egy másodpercig is komolyan vennéd.
12/12 anonim válasza:
Befogadó vagyok. Elgondolkozok én bármin, meghallgatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!