Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Most ez az én hibám? Miért...

Most ez az én hibám? Miért csinálta ezt?

Figyelt kérdés
még pénteken az egyetemen találkoztam egy barátnőmmel, beszélgettünk, elmondtam hogy izgulok a vizsgak miatt, meg hogy hallottam hogy milyen nehezek lesznek, félek hogy megcsúszok velük. erre azt mondta, hogy hagyjam ezt abba, ne így álljak már mindenhez hozzá, hagyjam abba az előre stresszelést, mert már nem normális hogy mennyire izgulok és kb elkezdett velem kiabálni, hogy mindig csak erről tudok beszélni
2016. nov. 21. 10:00
 1/4 anonim ***** válasza:
42%
Biztos menstruált a pitsa. Hagyd a fenébe.
2016. nov. 21. 10:18
 2/4 anonim ***** válasza:
88%

Az egyik lehetőség, hogy tényleg állandóan ezzel foglalkozol a nélkül, hogy érzékelnéd. Vagy ha nem is kifejezetten ezzel, de általában negativ témákkal.

A másik, hogy ő is ugyanolyan ideges mint Te és végre kicsit nem gondolt rá, Te meg felidegesitetted.

Amúgy tök értelmetlen a kérdés, mivel nem ismerünk. Neked kellene magadat és a szokásaidat annyira ismerni, hogy tudd: tényleg ezzel foglalkozol-e állandóan, vagy nem.

2016. nov. 21. 10:43
 3/4 anonim ***** válasza:
46%

Biztatni akart, tényleg sokan feleslegesen görcsölnek.

És valóban egy idő után idegesítő, ha valaki állandóan ugyanazon az egy dolgon kattog és semmi másról nem lehet vele beszélni.

2016. nov. 21. 11:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha(!) ez hiba, akkor a te hibád. Neked kellett volna megítélni, hogy ott és akkor alkalmas-e rá, hogy terheld a negatívumaiddal. Vannak emberek, akik hisznek abban, hogy a negatív/pozitív dolgokat "be lehet vonzani", eképpen alakítva a történéseket. Nem gondolom, hogy ilyen fajta "mágnes" működik bennünk, de valóban idegőrlő, ha önmagunk le/meggyőzésén kívül még másba is életet kell lehelni némi önbizalom terén.

Azt pedig megint csak te, ill. ti tudjátok, hogy globálisan nézve is ilyen vagy-e. De ez már egy másik történet.

2016. nov. 21. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!