TFH a lányod udvarlójának vezetékneve ugyanaz, mint az apáé (tied/férjedé). Örülnél neki?
A kérdést az ihlette, hogy az én két szülői ágam is ugyanarról a vezetéknévről származnak.
A kérdés erejéig tegyük félre, hogy milyen is az az udvarló, most csak a vezetékneve számít.
Üdvözölnétek ezt a helyzetet?
Ez pont nem fontos. Max. ha a lányom valamiért a férje nevét akarná felvenni, nem kell és megspórol egy halom ügyintézést, de ez úgyis az ő dolga s ez csak udvarló, nem férjjelölt.
Tényleg mindegy. Kismillió tényező fontos, a név pont nem.
Nem érdekelne, ha nem vérrokon, akkor nem lehet semmi hátránya.
Az jobban zavarna, ha mondjuk a gyerekem udvarlójának ugyanaz lenne a keresztneve mint nekem/apjának.
Én azt szeretem, ha egy családban mindenkit máshogy hívnak és akkor nincs kavarodás, de nyilván nem ez alapján választ párt majd a gyerek. :DD
Volt altalanosban egy osztalytarsam, akinek a szuleinek alapbol ugyanaz volt a vezetekneve:)
Jot mosolyognek rajta, mert erdekes, de amugy nem szamit
(Erdekesseg meg, hogy ott anyuka vegul kovacsne kovacs xy lett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!