Mit tudnék erre mondani?
Csak szimpla közhelyeket tudtam én is válaszolni. Mint pl sokat álltam az esőn, vagy hogy a szüleim éjjelente nyújtottak.
Tudom, nem valami fantáziadús, de több a semminél.
Amúgy hova valósi vagy? Ha esetleg alföldi, akkor mondhatod azt is, hogy azért mert alföldi vagy.
Nekem van egy sajátos elméletem. Az ország keleti régióiban magasabbak az emberek ( saját megfigyelés, nincs tudományos vagy hivatalos alátámasztás) mint a nyugatiban. Én ezt arra írom, hogy az alföldön a sík terepen így nagyon messzire is ellátunk. Meglátjuk jó előre a veszélyt is akár. A nyugati régióban az alacsonyabbak meg amolyan avarjárók :)
És mint említettem, nincs semmilyen bizonyíték az elméletemre, de 10-ből minimum öt esetben átszakadt egy gát, és elindult a beszélgetés. :)
Hát, ha folytatni akarod a társalgásd, akkor vond közelebb magadhoz őket :
- Óh még legalább 10 centit nőni akarok, hogy bárki elférjen a hónom alatt. Gyere csak próbáljuk ki, te átférsz a karom alatt??? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!