Egy intelligens, hozzáértő, tiszta gondolkodású ember segítségére van szükségem, komoly problémákkal küzdök magammal, és az életemmel kapcsolatban is?
Figyelt kérdés
Úgy érzem én ezt már nem tudom megoldani, egy kívülálló személy véleménye érdekelne. Nem térnék ki részletekre, tényleg kivagyok. Tudom hogy az itteniek nagy része nem tud segíteni, szóval ilyen tizenéves tapasztalatlan gyerekek ne írjanak, köszönöm. Csak aki úgy érzi hogy TÉNYLEG TUD segíteni az írjon privátot és megadom a Skypom.
20l
Köszönöm!
2016. nov. 16. 19:52
11/17 anonim válasza:
Írj, privátot, megnézem tudok-e segíteni.
12/17 A kérdező kommentje:
Én is tapasztaltam sok rossz dolgot tizenévesen, többet mint egy átlag tizenéves. Olyan ember kell aki okosabb és érettebb nálam.
2016. nov. 16. 21:25
13/17 anonim válasza:
"Olyan ember kell aki okosabb és érettebb nálam."
Nem lesz nehez xd
14/17 anonim válasza:
Ha valóban tiszta gondolkodósú ember segítsége kell, akkor adok egy tanácsot: Ne add ki az életed random, ismeretlen embereknek neten pár perc alatt. És egyszerűbb lett volna, ha legalább nagy vonalakban kiírod, hogy mi a lényeg.
15/17 A kérdező kommentje:
13-as gratulálok.
2016. nov. 16. 23:35
16/17 anonim válasza:
Szia! Hajnalig most nem érek rá, de ha van kedved priviben csak nagy vonalakban megírni, hogy mi a gond, akkor meglátom, tudok-e abban a témában segíteni. 34N
17/17 anonim válasza:
Szia,
ha van kedved, dobj egy privit, és meglatjuk, tudok e segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!