Ilyen ajándék Mikulásra? Mit szólnátok?
Egyetemen a csoportban azt beszéltük, hogy húzhatnánk és megajándékozhatnánk egymást Mikulás alkalmával.
Megvan egy konkrét összeg.
Ma az egyik üzletben láttam valamit és elgondolkoztam,hogy jó ötlet lenne-e vagy sem.
Mivel már nem gyerekek vagyunk ezért gondoltam kicsit eltekintek a csak csokis, plüssös dolgoktól és ma megláttam egy hasonló, modern úgymond diszt: [link] ilyen kis keretecske, motiváló angol szöveggel.
Nekem nagyon tetszene, nem annyira gyerekes, viszont nem tudom, hogy a többség mit gondolna,ha ilyet kapna ajándékba és nem-e olyan dolog,amit jobb személyesen kiválasztani?
Ti örülnétek hasonlónak?
"nem-e olyan dolog,amit jobb személyesen kiválasztani?"
Nem feltétlenül úgy fogalmaznék, hogy jobb személyesen kiválasztani, hanem hogy úgy jó ha személyre szóló. Olyan embernek nem venném, akivel egész szemeszter alatt 2 szót váltottam. Ha olyan embertől kapnál egy ilyet, akit alig ismersz, te komolyan tudnád venni az üzenetét? Én biztos nem. (Arról nem is beszélve, hogy aki ismer engem az tudja, hogy nem tolerálom a motivációs izébigyókat a házban.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!