Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mikor Reggel kinyitod a...

Mikor Reggel kinyitod a szemed. Kire/mire gondolsz?

Figyelt kérdés
Én az ikerlángosomra. Lassan már több, mint másfél éve. Mikor lesz ennek vége? Értékes ötlettel előállhatnál.

#Szerelem;Végzett;
2016. nov. 14. 02:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
67%

A céljaimra gondolok. Rövidtávú céljaimra.

Elején hallgatom a környezetemet, figyelek rövid ideig 1-2 perc. Majd meditálok, azaz nem gondolok semmire. És csak ez után, miután kicsit tisztult az elmém, tudatosítom, mit szeretnék, mit akarok és mit kell megcsinálnom aznap.

2016. nov. 14. 09:20
 12/23 anonim ***** válasza:
78%
Arra, hogy mit kellene máshogyan csinálnom, mit rontottam el és csinálhatnék jobban. Az aznapi és az elkövetkezendő napok tervei is cikáznak a fejemben.
2016. nov. 14. 09:28
 13/23 anonim ***** válasza:
A szerelmemre aki itt alszik mellettem,hogy mennyire szeretem, aztan meg arra,hogy megint egy ujabb fostos nap.
2016. nov. 14. 09:40
 14/23 anonim ***** válasza:
A szerelmemre, mert nagyon hiányzik. Még csak egyszer találkoztunk, de már alig várom, hogy újra lássam.
2016. nov. 14. 10:42
 15/23 anonim ***** válasza:
Hogy jó lenne találni valakiket akikkel ki tudok mozdulni,Debrecen környékéről.
2016. nov. 14. 10:48
 16/23 anonim ***** válasza:

Ha nincs velem a barátnőm akkor rá gondolok egyből és belegondolok abba milyen jó lenne reggel átölelni és megcsókolni. Ha velem van akkor is rá gondolok persze.

Ha munkaidőbe ébredek fel hajnali 4:20 kor akkor egyből az jut eszembe hogy halkan kell magamhoz térnem ha a barátnőm itt van nehogy felébredjen, meg persze egyből az ugrik be hogy már megint mehetek be délelőttös műszakba amit utálok, mert akkor van a legtöbb hülyeség bent. A délutánost meg az éjjelest viszont szeretem, délutánosba aludhatok akár délelőtt 10 ig, ha dolgom van akkor 8 nál előbb nem ébredek fel csak ha nagyon muszáj. Éjjelesbe meg mindig délbe fekszek le aludni és este 7 kor ébredek fel akkor mindig az jár a fejembe hogy reggel van, direkt beszélem be magamnak hogy túl éljem a műszakot ami mondjuk éjjelesbe a leglazább mert akkor csak szinte ügyeletbe járunk be hogy ha egy gép meghibásodik akkor legyen kinek beavatkoznia.

2016. nov. 14. 11:41
 17/23 anonim ***** válasza:
Az álmomra. Megpróbálom elkapni az utolsó foszlányait, hogy ne felejtesem el, de olyan mint vizet tartani a markomban valahol mindig kicsúszik és elfejtôdik.
2016. nov. 14. 13:19
 18/23 anonim ***** válasza:
Arra hogy csak a suliba vezető utat kell túlélni (igen, ilyen rossz helyen lakok), és hogyha beértem onnantól könnyű az egész nap, délután pedig egy jó edzés és gépezés.
2016. nov. 14. 15:03
 19/23 anonim ***** válasza:
Általában a főnöknőmre, hogy megint milyen nap lesz vele...
2016. nov. 14. 20:40
 20/23 anonim ***** válasza:
Az álmomra, aztan a szerelmemre. :D
2016. nov. 14. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!