Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy hívják a fluimucilos...

Hogy hívják a fluimucilos reklámba a kisgyereket? (nem Ábel)

Figyelt kérdés
ha valaki tudja írja le...de biztos nem Àbel csak a reklámba hívják úgy

2016. nov. 12. 11:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
7 es most meghaaaaaaalsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2016. nov. 20. 09:35
 12/21 anonim válasza:
47%
Aranyos kisgyerek! A szánalmas az, amikor felnőtt emberek, kigúnyolnak, egy ártatlan kisgyereket!!!!!!!
2017. jan. 9. 22:16
 13/21 anonim ***** válasza:
52%
Marha aranyos lehet, ha már a készítők se bírják, nemtudom feltűnt-e, de a kis gyökeret leszinkronizálták :D
2017. jan. 9. 22:58
 14/21 anonim ***** válasza:
En nem a gyereket figurazom ki, hanem azokat a felnotteket, akik ezt a fost betanitottak szegenynek.
2017. jan. 10. 10:03
 15/21 anonim ***** válasza:
8# Mondjuk az éppen We live in cities volt. Amúgy az egy egész jó szám, csak sokat nyomták. A különbség az, hogy Ábel már elsőre is kiba idegesítő (volt) és még nyomták is állandóan. Most lecserélték a gyerek hangját, de nekem már a fejének látványa elég ahoz, hogy elöntse a vörös köd az agyam.
2017. jan. 10. 23:49
 16/21 anonim ***** válasza:
A hülyék azt hiszik hogy a szinkron miatt szar. De nem. A HÜLYE REKLÁM miatt fos mert mondjuk köhög a gyerek oda meg hozzá a mamája az anyja meg adja neki a fluimucilt és CSAK ÚGY elmondja neki. Sokkal jobb mint 20x megkérdezni hogy de miééért? Nem?
2017. jan. 11. 12:30
 17/21 anonim ***** válasza:
He?
2017. jan. 11. 13:24
 18/21 anonim ***** válasza:
Hallottatok az uj szinkront? Ez hogy tetszik? Nekem ez se tetszik... Lany hang es tul monoton.
2017. jan. 12. 11:36
 19/21 anonim ***** válasza:
Hallottam, de semmivel se jobb, mert hónapok "demiééélt"-je már a hülyegyerek látványától felmegy a pumpa.
2017. jan. 12. 20:54
 20/21 anonim ***** válasza:
Van egy ötletem. Sztrálkoljunk úgy hogy nem vesz senki se fluimucilt és nem nèzzük a reklámot. Undorííííííítóóóóóóóóóóóóóóóóó ez a reklám
2017. jan. 16. 23:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!