Ha megjelenne Isten és egy kérdést feltehetnétek neki mi lenne az?
Csak kérdés lehet (kérés nem), csak egyet. És csak egyszer jelenik meg, egyszer van erre lehetősége az emberiségnek.
És Isten válaszolni fog és igazat fog válaszolni. Szerintetek mi lenne a helyes kérdés?
9-es köszi. Igen-igen, írtam is fentebb, hogy nem kell istennek lennie, ez lehet, hogy félrevezető. :)
Ha valakit érdekel annak megírom az eddig kitalált leghelyesebb válasz egyszerűsített változatát, de olyan jó olvasni a jó/normális ötleteket :)
9. Semmit sem érsz az ilyen kérdésekkel.
"Hogyan lehetne létrehozni olyan mesterséges intelligenciát, amely az ipar lehető legtöbb területén minél nagyobb mértékű automatizálást tesz lehetővé?"
Több száz millió munkanélküli lenne pár nap alatt, vagy akár több milliárd is.Újabb kérdésed nem lehet, vagy olyan okos és leleményes hogy ezeket gyorsan megoldod? Ha igen akkor a kérdésedre is tudnád a választ.
"Mi lenne a kapitalista világrend megdöntésének a legjobb stratégiája?"
És mi van ha a legjobb stratégia a kommunizmus? Akkor máris elpazaroltad a kérdésed.
"Milyen módon lehetne az embereknek a lehető leghosszabb életet biztosítani?"
És ha ezt megtudod és netalán a tömegek megtudnák és mindenki 100-120 évet élne akkor 2x olyan gyorsan növekedne a népesség, erre van megoldásod? Így is sok a 7,3 milliárd.
1. válaszoló voltam.
"Több száz millió munkanélküli lenne pár nap alatt, vagy akár több milliárd is.Újabb kérdésed nem lehet, vagy olyan okos és leleményes hogy ezeket gyorsan megoldod? Ha igen akkor a kérdésedre is tudnád a választ."
Vannak elképzeléseim. De én a technológiai részletekre vagyok kíváncsi. Onnantól kezdve rám van bízva, hogy megosztom-e az információt, és ha igen, akkor mikor, hogyan, és milyen célra. Emellett a teljes munkanélküliség nem probléma, ha megvan a teljes automatizálás, hiszen pont az biztosítaná, hogy nem is kell dolgozni többet, leszámítva az automatizált rendszer karbantartását. Ez persze komoly társadalmi változásokhoz vezetne, de szerintem egyáltalán nem előnytelen változásokhoz.
"És mi van ha a legjobb stratégia a kommunizmus?"
A kommunizmus a cél lehet legfeljebb, nem egy stratégia. A stratégia (azaz a válasz) abból áll, hogy mit kell ehhez (vagy akármilyen más célhoz) csinálni. Pl. "alapíts egy parlamenti pártot, használd ezt és ezt a kampányszöveget, a pártprogram a következő legyen..." vagy "következő teliholdkor áldozz fel egy albinó bakkecskét a Gellért-hegy tetején, és 3 nap múlva varázslatos módon kitör a világkommunizmus".
"És ha ezt megtudod és netalán a tömegek megtudnák és mindenki 100-120 évet élne akkor 2x olyan gyorsan növekedne a népesség, erre van megoldásod? Így is sok a 7,3 milliárd."
Megint csak azt tudom mondani - engem a konkrét technológiai megoldás érdekel, amivel aztán azt tudok kezdeni, amivel akarok. Ha már csak magamnak tudok hosszú életet biztosítani, az is valami. Bár belegondolva, ez a kérdés pont nem túl hasznos, mert a hosszú élet mit sem ér, ha nem minőségi élet is egyben. De hát erre mondtam, hogy ezek a kérdések csak az első megközelítéseim, biztos tudnék jobbat is kitalálni.
"Ha megjelenne Isten és egy kérdést feltehetnétek neki mi lenne az?"
Ha az IQ -d meghaladná a minimális szintet akkor tudnád hogy ez a kérdés olyan mintha megkérdezném tőlled hogy hogy lehet sült jeget csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!