Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan lehet jól lereagálni...

Hogyan lehet jól lereagálni egy suttyó szexista beszólást?

Figyelt kérdés
Ma, miután megvásároltam egy növényi tejet és elkezdtem inni, kis részét véletlenül kiöntöttem a földre. Zebránál álltam és szembe jött két fiú akik körül az egyik miközben elhaladtak mellettem ilyet szólt, hogy " A g*cimet iszogassad". Mit lehet ilyenkor mondani, hogy nézzen kicsit magába? Vagy az ilyennek amúgy is mindegy?
2016. nov. 10. 23:28
 1/10 anonim válasza:
Nem kell szóra se méltatni. Az ilyen alak primitív. Ne idegesítsd magad miatta. Nem éri meg.
2016. nov. 10. 23:32
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen tényleg azok. De olyan jól esne ilyenkor vissza szólni valamit
2016. nov. 10. 23:34
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Erre úgymond "születni" kell.

Attól, hogy valaki tud erre a beszólásra egy frappáns választ adni, hiába tanulod be, nem használható minden helyzetben. Ha pedig magadtól nem jön, akkor a következőnél is simán lefagysz.

Emellett nem mindegy maga a személyiséged sem. Nem mindenki a visszaszólogatós fajta, aki kiáll magáért ilyen "kis" dolgokban is.

Végül vannak olyanok akik egy ilyen visszaszólásra nem tudnának mit reagálni, és sokkal több problémád lenne belőle, mint hasznod. Megsérti az egójukat, és előjön az állati énjük..

Ugye itt visszajön a személyiség kérdése is. Ha elfajul a dolog, nem lehetsz egy kis félénk kislány.

Azt ajánlom, hogy hagyd a fenébe. Nem a Te pályád, és sokszor nagyobb baj is lehet belőle.

2016. nov. 10. 23:44
 4/10 anonim ***** válasza:
70%
Egy középsőujjal.
2016. nov. 10. 23:47
 5/10 anonim válasza:
Megértem, hogy jól esne visszaszólni, de nem éri meg. Legyél te a bölcsebb, hogy nem szólsz vissza.
2016. nov. 10. 23:47
 6/10 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Nem érné meg
2016. nov. 10. 23:57
 7/10 anonim ***** válasza:
Egy laza vigyor, esetleg egy "vedd elő kisfiú" beszolas :D
2016. nov. 11. 00:00
 8/10 A kérdező kommentje:

"vedd elő kisfiú"? :D na hát ez fura lenne

inkább lesz*rom az ilyeneket legközelebb arra jöttem rá

2016. nov. 11. 00:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Azt meghagyom neked. :D
2016. nov. 11. 02:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Akinek nem jön csípőből beszólás erre, az sztem hagyja. A leginkább az dühíti fel sztem az ilyen csicskákat, ha konkrétan nem is figyelsz rájuk, mintha nem lenne akkora szám. Én ilyenkor, ha nem tűnik veszélyesnek az alak, forgatom egyszer a szemem, aztán megyek tovább... ha meg veszélyesnek tűnik, akkor gyorsan megyek tovább :D.
2016. nov. 11. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!