Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a legundorítóbb szokásod?

Mi a legundorítóbb szokásod?

Figyelt kérdés
én ha nem megyek sehova, akkor nem fürdök napokig
2016. nov. 10. 21:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Akkor nem csak én nem fürdök napokig ha itthon vagyok. Mondjuk én fogat se mosok, alsógatyát, pólót se cserélek.
2016. nov. 10. 23:13
 12/20 anonim válasza:
Én se fürdök napokig, ha itthon vagyok. Hajmosás, fogmosás sincsen. Pizsibe vagyok és nem hordok bugyit.
2016. nov. 10. 23:18
 13/20 anonim ***** válasza:
94%

Amikor nincs semmi dolgom, egy egész álló nap nem mosok fogat és nem fürdök és a pizsamámat se veszem le, csak este megyek el zuhanyozni meg mosakodni. Aztán visszaveszem a pizsamámat, amibe egész nap büdösödtem ._.

Gyakran túrom az orrom, amikor senki nem látja. Valamiért mindig tele van ilyen kemény fikákkal, amik bele vannak gabalyodva az orrszőrömbe és lehetetlen kifújnom őket, volt, hogy annyira zavart egy, hogy egy óra kellős közepén kikéredzkedtem a mosdóba, csak hogy végre kipiszkálhassam, mert lassan azt hittem, megőrülök tőle :"D

És lány vagyok..

2016. nov. 10. 23:22
 14/20 anonim ***** válasza:
Ha itthon vagyok nem fürdök napokig és zsírosan hagyom a hajam.
2016. nov. 10. 23:38
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem mosok fogat,fikázok,rágom a körmöm
2016. nov. 11. 00:43
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Úristen # 13, eddig azt hittem ezzel csak én vagyok így :'D
2016. nov. 11. 00:45
 17/20 anonim ***** válasza:
Minden héten egyszer fürdők.
2016. nov. 11. 08:06
 18/20 anonim ***** válasza:

Amit sokan undorítónak tartanak, de sajnos nem olyan "szokás", amiről le tudok szokni, mert egészségügyi vonzata is van: slejm termelődik a torkomban, és azt időnként fel kell köhögnöm, mert másképp úgy érzem, megfulladok.

Egyebek:

- ha otthon vagy több napig, én is csak akkor szoktam lefürdeni, ha már effektíve rosszul érzem magam az izzadtságtól, piszkosságtól

- túrom az orrom

- nem tartom vissza nagyon erőltetve a büfögést meg a szellentést (ha vissza tudom tartani, oké, ha érzem, hogy már nagyon püffedek, akkor társaságban is kieresztem... otthon meg mindig)

2016. nov. 11. 08:17
 19/20 anonim ***** válasza:

:D

13 és 16 válaszolónak egy jótanács: fújjatok be az orrotokba sima, egyszerű orrspray-vel (sóoldat van benne)

és pár perc múlva szépen feloldja a száraz fikát. (dm-ben is lehet kapni)

Vagy ennek hiányában én zuhanyzás közben szoktam beleirányítani a vízsugarat, és elég könnyen ki tudok szedni mindent.

2016. nov. 11. 10:07
 20/20 anonim válasza:
néha le-le szopom magam xd
2016. nov. 11. 11:36
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!