Mi a legundorítóbb szokásod?
Amikor nincs semmi dolgom, egy egész álló nap nem mosok fogat és nem fürdök és a pizsamámat se veszem le, csak este megyek el zuhanyozni meg mosakodni. Aztán visszaveszem a pizsamámat, amibe egész nap büdösödtem ._.
Gyakran túrom az orrom, amikor senki nem látja. Valamiért mindig tele van ilyen kemény fikákkal, amik bele vannak gabalyodva az orrszőrömbe és lehetetlen kifújnom őket, volt, hogy annyira zavart egy, hogy egy óra kellős közepén kikéredzkedtem a mosdóba, csak hogy végre kipiszkálhassam, mert lassan azt hittem, megőrülök tőle :"D
És lány vagyok..
Amit sokan undorítónak tartanak, de sajnos nem olyan "szokás", amiről le tudok szokni, mert egészségügyi vonzata is van: slejm termelődik a torkomban, és azt időnként fel kell köhögnöm, mert másképp úgy érzem, megfulladok.
Egyebek:
- ha otthon vagy több napig, én is csak akkor szoktam lefürdeni, ha már effektíve rosszul érzem magam az izzadtságtól, piszkosságtól
- túrom az orrom
- nem tartom vissza nagyon erőltetve a büfögést meg a szellentést (ha vissza tudom tartani, oké, ha érzem, hogy már nagyon püffedek, akkor társaságban is kieresztem... otthon meg mindig)
:D
13 és 16 válaszolónak egy jótanács: fújjatok be az orrotokba sima, egyszerű orrspray-vel (sóoldat van benne)
és pár perc múlva szépen feloldja a száraz fikát. (dm-ben is lehet kapni)
Vagy ennek hiányában én zuhanyzás közben szoktam beleirányítani a vízsugarat, és elég könnyen ki tudok szedni mindent.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!