Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi az oka, hogy a neten engem...

Mi az oka, hogy a neten engem egy csomó ember bánt, meg lehülyéz, de ha kihívom őket hogy áőlljunk ki egymás ellen egy játékba, hirtelen eltűnnek?

Figyelt kérdés

Szóval, nekem bunkó stílusom van ezért sokan hülyének neveznek, én tegnap este a 11. embernek, mondtam, hogy ha íg vélekedsz, összedobunk egy sakkszobát, és meglátjuk, ki a jobb/okosabb, vagy bármilyen logikai játékot, ügyességit, IQ tesztet, 11 emberből 1 sem válaszolt, de ha én is valamit visszamocskolódok, mind válaszolnak.

Ez miért van? Tényleg az ilyen mocskolódó, másokat lehülyéző emberek ilyen intellektuális nívon vannak?! Mind?!!

2016. nov. 10. 12:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Kb. annyi köze van ahhoz, hogy melyikünknek van igaza, és ki nyerne sakkban, mint ha verekedéssel akarnánk eldönteni a vitát.
2016. nov. 10. 14:24
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem állnak ki veled sakkban, mert egy beképzelt p**csnek is lehet jó logikája. Mert nekik nem azzal van bajuk, hogy buta vagy (bár az írásképed alapján azzal is van baj), hanem hogy nem vagy elég intelligens az értelmes véleménynyilvánításhoz.
2016. nov. 10. 17:20
 13/21 anonim ***** válasza:
Amit mondassz, az teljes mértékben értelmetlen. A logikád szerint, ha én holnap odamegyek a főnökömhöz, hogy adjon már egy millió forint fizetésemelést és erre ő lehülyéz, akkor ha én kihívom egy sakkjátszmára és megnyerem, neki el kell ismernie, hogy igazam van és meg kell adnia az emelést. Ugye te is érzed, hogy egy kicsit sántít ez a dolog?
2016. nov. 10. 17:28
 14/21 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy sakkban jó vagy, de ez a sakkal eldönteni egy vitát dolog eléggé logikátlan.

Egyáltalán miért kell bunkónak lenned? Miért érzed, hogy az a megfelelő stílus az adott közegben? Oké, tudom, hogy van, amikor az a megfelelő stílus, de nem mindig.

Ráadásul kicsit azt érzem, hogy győzelem-mániás vagy, nem tudsz veszíteni, nem tudod elismerni, hogy esetleg nem neked van igazad, vagy éppen hogy a másiknak is igaza van más szemszögből nézve, és nem kell egy vitában minden áron győzni. Kicsit anyai nagyanyámra emlékeztetsz, ő ilyen, csak ő már 77 éves, és ezzel a stílusával elmarja magától a rokonait. Ha te nem akarsz ugyanígy járni, akkor jobb, ha még időben változtatsz.

2016. nov. 10. 18:16
 15/21 anonim ***** válasza:
69%

Te is tudod miért van.

Feldughatod átlag feletti IQ-d ha nem elég magas szintű gondolkodáshoz.

Hülyeség állapot. Semmi köze agyi szinthez. Butára gondolnak.

Sakkhoz és játékok 100%ához nem kizárólag agyi szint kell.

De én szívesen megmérettetném magam ellened.

Aztán ki tudja. Lehet nem csak épphogy vagy átlag felett és akármi lesz.

Írj rám ha érdekel.

2016. nov. 10. 19:51
 16/21 A kérdező kommentje:
Sakkhoz is és értelmes gondolkodáshoz is IQ kell. Azokból az orsázgokból kerül ki a legtöbb sakkozó, ahol a legmagasabb az IQ szint. A zsidóknak a legmagasabb az IQ ja ha átlagolunk, és 0.2% át alkotják a világnak, mégis 70%-át a sakkbajnokoknak. A többi majdnem mind ázsiai.
2016. nov. 10. 20:15
 17/21 anonim ***** válasza:
At rendben van, hogy valakinek magas az iq-ja, de ha emellé egy arrogáns gyökér, nem lesz kedvesebb az emberek szemében, és játszani sem szívesen fognak vele..
2016. nov. 10. 20:39
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
De b*szki nem érted, hogy attól még, hogy valakinek magasabb az IQ-ja, mint a vitapartnerének, még nem jelenti azt, hogy emiatt automatikusan igaza van mindenben?!
2016. nov. 10. 21:49
 19/21 anonim ***** válasza:

16:

Olvass a Polgár lányokról, a sakkhoz valóban kell intelligencia, de jelentős részben a specializáción múlik. Egy 100-as iq-jú ember, aki kicsi korától sakkozik meg fog verni egy 150-es iq-val rendelkezőt, ha utóbbi annyit tud, hogy ismeri a szabályokat, de életében jó ha 1-2-szer sakkozott.

Ha úgy lenne, ahogy mondod, akkor az IQ-t is sakkal mérnék.

2016. nov. 11. 08:07
 20/21 anonim ***** válasza:
Online mindenki bátrabb, mint szemtől szemben. Másokon nem tudsz változtatni, de saját magadon igen. Ezen gondolkodj el!
2016. dec. 10. 04:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!