Nektek melyik szakáll tetszik jobban?
2016. nov. 9. 13:02
1/11 imgonnabeunfriendly válasza:
Szintén a harmadik, egyébként én vikingnek vallom magam, ez kellőképpen befolyásolta a választásom.
2/11 A kérdező kommentje:
Olyat akarok csinálni, csak ahhoz még sok idő kell :D
2016. nov. 9. 13:35
3/11 anonim válasza:
Igazán egyik sem :)
Talán a 2.
De ami már hosszabb, az nagyon kevés embernek áll jól, és nagyon sokan ápolatlannak tűnnek vele. Egy hosszabb szakáll ha rendben is van tartva, nem olyan ápolt hatású, mint egy teljesen rövid.
Persze vikingnek totál jó a 3. :)
4/11 A kérdező kommentje:
Amúgy igazad van, de én pl imádom a szakállakat, emlékszem, hogy már vagy 5 éves korom óta egy szakállra vágytam :D
2016. nov. 9. 13:50
5/11 anonim válasza:
Pont a harmadik a kedvenced? Az a legrondább. Valami ápoltabbat válassz, ha már mindenáron szakállat akarsz.
6/11 A kérdező kommentje:
sry, ízlések és pofonok :P
2016. nov. 9. 13:55
7/11 anonim válasza:
Uh, nagyon szép a hármas, viszont az első sem rossz. Ha egy szép szakállhoz hosszabb haja is van egy férfinak, engem konkrétan megvett kilóra. Viszont fontos, hogy tudja hordani az illető és legyen ápolt az a szakáll. :D
8/11 A kérdező kommentje:
Pirlo-ról mit gondolsz? :D
Ő a negyedik :)
2016. nov. 9. 15:20
10/11 anonim válasza:
A tieid közül egyik sem, nálam ez a minimum
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!