Mit gondoltok a melegekről?
Előző:
Igen, ugyanannyira lehet felhasználni politikai célra, amennyire a Hír TV használja fel.
A vallásra meg reflektálva, Ferenc pápa elmondta, hogy „Ha egy meleg Istent keresi, ki vagyok én, hogy megítéljem őt?”
50 év múlva ez annyira lesz természetes, mint a négerek. A négerek is végig mentek ezen. Lásd Nelson Mandelát.
Kedves 11-es, nem tudok neked a Hír Tv-vel kapcsolatban nyilatkozni, mert nem nézek Hír Tv-t.
Amit a politikai manipulációkról írtam az világszerte általános és dokumentálható tény, ... de ezt te is nagyon jól tudod, teljesen felesleges egy valamit kiemelni.
Ferenc pápa? Ő sem a kedvencem, de ...
"Ferenc pápa elmondta, hogy „Ha egy meleg Istent keresi, ki vagyok én, hogy megítéljem őt?
... nos erre csak azt mondanám, hogy melegként írjon valaki a pápának, hogy templomi esküvőt szeretne a párjával, aztán csak figyeld meg a választ! :) ... mondani sok mindent lehet ...
A melegséget pont ugyanannyira tudja a baloldal felhasználni, mint a jobboldal. (ugyanannyira gyűlölködnek vele, ha még mindig nem értenéd) Szerintem az egyházban is megengedett lesz idővel a meleg házasság. Továbbá, mielőtt próbálsz okosat mondani, kérlek tájékozódj.
Ja és még annyit 11-es, hogy miért ragadunk le a katolikusoknál és a pápánál?
Az összes nagy egyház és vallás ellenzi a homoszexualitást, kezdve a judaizmustól az iszlámig.
Hozzáteszem, nekem édesmindegy.
Nem értem 11-es, hogy miről akarsz engem győzködni?
Feltettek egy kérdést, én arra válaszoltam, a saját meggyőződésem szerint, a nagy általánosságban tapasztaltakat leírva.
Legyenek önálló gondolataid és te is írd le szépen a kérdéssel kapcsolatos gondolataidat, ne az enyémeken kérőddz.
Nos, szép kis kérdések jöttek!
Köszönöm minden egyes válaszolónak! :)
En nekem abszolut semmi bajom nincs veluk. En konkretan neha ugy erzem h a melegekkel jobban el tudok beszelgetni mint barki massal. Sokkal nyitottabbak valoszinuleg pont azert mert sokan nem fogadjak el oket, amilyenek. Igy szines a vilag. En irulok hogy vannak:)
Media meg...attol fugg mit nez az ember...mindig vannak es lesznek egyszerubb, primitivebb sorozatok/filmek de vannak jok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!