Csak én nem szeretem az okos telefont?
Figyelt kérdés
Volt okos telefonom, meg van is de egyszerűen nem értem hogy lehet éjjel nappal azon lógni, amikor feltalálták az asztali gépet és a laptopot. Vannak ismerőseim akiknek van laptopjuk és mégis azt a szart nyomkodják éjjel nappal. Nem lehet rajta normálisan csinálni dolgokat, amióta meg van a laptopom szinte egyáltalán nem használom a telefonomat. Mobil netem is lement róla, csak nagyon ritkán használom és sokkal jobban elvagyok így. Azt meg már meguntam hogy állandóan netezgetek meg messengeren beszélgetek akárhol vagyok.2016. nov. 2. 17:02
1/4 anonim válasza:
Én se szeretem igazán.
Akik nyomkodják örökösen, szerintem a közösségi oldalon történő eseményeket követik nyomon állandóan.
Nem akarnak lemaradni hogy ha esemény történik, "aki lemarad kimarad", szerintem aki rászokik egyszer erre az állandó üzenőfal-olvasásra és posztolási kényszerre, nagyon nehezen tudja abbahagyni...
Nem más miatt nyomogatják, hanem ezért...
2/4 anonim válasza:
Nekem Chuck Norris telefonom van, Nokia 3310-es, elnyűhetetlen!
4/4 anonim válasza:
Nekem előbb volt számítógépem mint okostelefonom, tekintve hogy azt előbb találták fel, ezért jobb móka nem egy gép előtt ülni és úgy facebookozni, mintsem a függőágyban a kertben... PÖLÖ.
Ez csak egy példa, hogy megértsd a másik oldalt is. Ezzel szemben én nem lógok annyit a telón, mint régebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!