Mit gondolsz van kisugarzasa? Szep vagy nem szep? Atlagos vagy atlag alatti?
Varom a pozitiv es negativ kritikakat arrol, hogy a kepen szereplo holgyrol kinek mi az elso benyomasa es velemenye.
Kep uziben!
Az első benyomás még nem minden, lehengerlő első benyomás híján még lehet számomra nagyszerű valaki, miután megismertem.
Nem értem sok ember miért van úgy megindulva csak a kisugárzással s az 'első benyomással'.
Felesleges elküldened a képet. Bármilyen képet küldenél, nem tudnék rá mást mondani mint hogy az első benyomás és a kinézet az nem minden. Először meg kell ismerned az illetőt. Mosolyoghat akárhogy, öltözködhet akárhogy, hízeleghet bárhogyan, de egyes szokásaiból, viselkedéséből és beszédformájából, valamint a témából amit kreál le lehet szűrni hogy miylen. Egy-két nap alatt el lehet dönteni hogy milyen is az a valaki.
A netes randikat tudnám példaként felsorolni. Volt pár netes randiban részem. És sokan elbeszélgetnek az adott illetővel, személyes találkozás révén meg egyből eldöntik hogy bocs de nem vagy szimpatikus.. pedig épp hogy váltottak pár szót. először adni kell esélyt a dolognak és csak aztán lekoppintani, ki tudja ha többet beszél vele még a végén szimpatikus is lesz neki. A másik meg az a történet hogy már neten egy képről eldönti a csávóról/csajról hogy egy nagy semmi, nulla, hulladék és benyögi hogy bocsika de nem vagy az esetem.
A művigyor, a smink és a hízelgés a szememben nem több a poshadt víznél. Szép, átlátszó, élénk, de ha belekóstolsz okádni tudnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!