Kinek mi a terve a hosszú hétvégére/őszi szünetre?
Figyelt kérdés
:)2016. okt. 30. 10:19
1/10 anonim válasza:
A családommal felmegyünk a Mátrába. Neked mi a programod? :)
15/L
2/10 anonim válasza:
Tegnap nappalos voltam, ma éjszakás leszek. Holnap össze dobok egy kis kaját, kinézek a temetőbe és pihenek. Szerdán mar újra dolgozom.
24apolo
3/10 anonim válasza:
Lakásfelújítás. Tegnap laminálás, ma konyhabútor szállítás és összerakás, holnap laminálás, keddet még nem tudom.
5/10 anonim válasza:
Semmi,holnap sincs munka?Micsoda unalmas élet!
6/10 anonim válasza:
szombat-vasárnap-hétfő dolgozom (a vendéglátásban nem áll meg az élet azért, mert munkaszüneti nap van), kedden szabadnapos vagyok, de akkor is csak azért, mert pont erre a napra jön ki a pihenőnapom, semmi köze ahhoz, hogy ünnep van. Viszont akkorra meg nagytakarítást tervezek otthon.
7/10 A kérdező kommentje:
#1. Kellemes időtöltést nektek.:)
Én szerintem kipihenem magam rendesen.:D Aztán kitakarítom a házat, rendet rakok. Majd hétvége felé elmegyek valamerre egy napra.
#4. Mi a baj? :o
#6. Kitartást neked. Lassan énis kezdek belelátni a vendéglátós életbe.:D (tanuló vagyok)
Kitartást mindenkinek aki dolgozik! :)
2016. okt. 30. 11:08
9/10 anonim válasza:
Én itthon dolgozom gépen, plusz néha kinézek majd terepre.
Az a baj, ha nem dolgozom, akkor csak a farkam verem egész nap, és azzal még pénzt sem keresek :D
10/10 anonim válasza:
Ma a szülinapomat ünneplem, holnaptól meg elkezdek majd tanulni a vizsgákra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!