Mi lesz a mai programod, úgy, hogy ma minden üzlet zárva van?
Figyelt kérdés
Mi megyünk anyósomékhoz,aztán meg megpróbálom rávenni a párom,hogy süssünk valami sütit.:)2016. okt. 23. 12:31
1/5 anonim válasza:
Sajnos nagy részt csak a kereskedelemben érvényes a "ma minden zárva van" kijelentés...:( Nekem nagyon jó programom van. Dolgozom:) Nektek jó szórakozást!
2/5 anonim válasza:
Bográcsolás s lehet találkozok régi ismerőssél.
Mi összefüggés program s boltok állapota közt?
3/5 anonim válasza:
Éppen mos a mosógép, mindjárt nekiállok a ruhaszelektálásnak (kinőtt cuccokat, nyári cuccokat elrakni), közben a tűzhelyen fő a tejkrém, süteménybe lesz töltetlék. Még mielőtt lejárna a mosás kitakarítom a fürdőszobát, és ha marad egy kis idő lehet, hogy vasalok is.
Ha nem lennének zárva az üzletek akkor is ezt csinálnám, kivéve ha dolgoznom kéne. Mert akkor nyilván nem lenne ennyi mindenre időm.
4/5 anonim válasza:
Délelőtt faterral dolgoztam, délután ingyen dolgozom a rákos múzeumban (közösségi szolgálat).
5/5 anonim válasza:
én is dolgozok, nem érint a dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!