Meg tudsz bocsátani mindenkinek, annak is, aki nagyon megbántott?

Senki sem tud olyan helyzetbe kerülni hol bocsánatom kellene neki.
Engem nem lehet megbántani.

Nekem volt egy osztálytársam, aki a barátságunk elején még tök jó fej volt meg normális. Aztán valami történt(elképzelésem sincs, hogy mi), de ellenem fordult.
Kibeszélt a hátam mögött, megalázott stb. Annyira durva volt, hogy amikor volt a bizonyítványosztás én el se mentem rá, mert látni se akartam. Ez volt 3 éve és azóta se beszéltünk meg semmi. Egyszer le lett oltva, hogy gáz amit csinál és letiltott fb-n :D

Hát attól függ ki az pl egy havernak vagy egy munkatársnak nem bocsátanék meg,persze függ a tette súlyosságától is.
Általában aki nagyon közel áll hozzám, húgom,szüleim,legjobb barátnőm nekik szinte bármit.
Barátnőm nem egyszer bántott meg elég durván. Max 2-3 hétig nem beszéltünk de ennyi.
Utána megbocsájtottam.

Ha valaki ténylegesen megbántott, annak nem bocsájtok meg. Semmi értelme. A durva megbántáshoz az kell, hogy az illető ne tudja kontrollálni magát vagy direkt ártani akarjon.
Aki nem tudja kontrollálni magát, az simán újra megteheti. Nem leszek a céltáblája.
Aki meg direkt csinálta, annak mégis miért bocsátanék meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!