Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Megéri felkeresni ezt a lányt?

Megéri felkeresni ezt a lányt?

Figyelt kérdés

Nyáron dolgoztam. Munka után volt, hogy betértem ott egy közeli kocsmába, meginni egy korsó sört. Egy 45-50 körüli férfi ott a kocsmáros. Egy napon aztán egy csinos kb velem egy korú lány szolgált ki. (én 18 vagyok) Akkor nem is érdekelt különösebben, de ilyet kérdezett tőlem, hogy én még, hogy, hogy nem jártam még soha erre, én meg csak kérdéssel vissza válaszoltam, hogy miért talán kellett volna. Erre ő azt válaszolta, hogy igen menjek mindennap. Akkor én azt gondoltam, hogy azért mondta ezt nekem, hogy így növeljem a kocsma forgalmát. Nem is mentem utána vagy 2-3 hétig oda, mert máshol dolgoztam akkor. Mikor vissza mentem úgy voltam vele, hogy már biztos elfelejtett, de nem így lett, meg is jegyezte, hogy milyen rég jártam arra, meg akkor már kérdezősködött is egy két dolgot. Akkor se fogott meg mert, akkor volt barátnőm. Utána talán még egyszer mentem, akkor már a nevem is megkérdezte, de utána többször nem mentem, mert befejeztem ott a munkát.

Na ez volt a múlt, most jön a jelen.

1 hónapja szakítottunk a barátnőmmel, a héten valahogy bevillant ez a lány és valahogy nem tudom kiverni a fejemből. Azt nem mondom, hogy szerelmes lettem belé, de valahogy mégis elkezdett foglakoztatni. Azt tudom, ha most vissza mennék, abba a kocsmába, akkor az apja lenne ott, mert mondta a lány, hogy suli időben nem fog dolgozni. Lehet kicsit hülyén hangzik, de írtam egy frappáns levelet, aminek az a lényege hogy jó lenne találkozni, persze bőven kivan fejtve meg kicsit vicces is, de nem szerelmes levél. Na arra gondoltam, hogy odaadom az apjának, hogy adja át, bár nem tudom mit fog gondolni, mármint jofej embernek tűnt, na de kitudja mit fog rá reagálni 😃

Csak áttol félek, hogy a lány meg azt fogja hinni, hogy azért kerestem fel, mert, hogy nincs ló így jó lesz a szamár is.

2016. okt. 20. 16:30
 1/5 anonim ***** válasza:
39%
Az apa helyèben, helyben megcsapnàlak, ès a szádba tömnèm a leveled, aztán elzavarnálak..
2016. okt. 20. 16:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát ez nem túl biztató idáig 😃
2016. okt. 20. 16:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én a lány helyében is szájbacsapnálak. Tojsz a fejére hónapokig, de mikor a csajod ejt téged, akkor hirtelen eszedbe jut. Ez olyan tipikus és annyira szánalmas viselkedés. :D
2016. okt. 20. 17:06
 4/5 A kérdező kommentje:
Több mint egy hónapja szakítottunk, akkor miért hirtelen?
2016. okt. 20. 17:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Van benne valami amit az elozo mond, de szerintem egy probat meger.Sok sikert.
2016. okt. 20. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!