Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan ismerkedhetek meg egy...

Hogyan ismerkedhetek meg egy sztárral?

Figyelt kérdés

Ha mindenképpen szeretném felvenni a kapcsolatot egy híres emberrel, (van rá okom, de az maradjon inkább privát) akkor azt hogyan tudom megtenni? Hiszen nyilvánvaló, hogy az emailekre nem fog válaszolni. Előre is köszönöm!

Kérlek, hasznos válaszokat írjatok!

2016. okt. 20. 13:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Magyar v külföldi?
2016. okt. 20. 13:41
 2/6 anonim ***** válasza:

Egy magyar sztár elmegy haknizni bármelyik községi művelődési házba is ha fizetnek neki ezért 100-200 ezer forintot.

Hollywoodi sztárokkal is lehet vacsorázni LA-ben, ka kipengetsz 100-200 ezer dollárt.

Tehát a válasz a hogyanra: pénzzel.

2016. okt. 20. 13:54
 3/6 A kérdező kommentje:
Külföldiről van szó, el is árulhatom kiről. Tarkannak hívják. Persze, tudom hogy pénzzel bármit el lehet érni, de én más jellegű ismeretségre gondoltam.
2016. okt. 20. 21:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Az, hogy neked van rá okod (mondjuk ebben is kételkedem, de ez maradjon az én problémám), még nem jelenti azt, hogy neki is van rá oka. Vagy hogy tudsz neki egyetlen értelmes okot mondani, amiért meg kéne veled ismerkednie.
2016. okt. 21. 13:49
 5/6 A kérdező kommentje:
Hidd el, neki is lenne rá oka, de ez az én dolgom. Az egyetlen problémám csak az, hogy nem találom rá a megfelelő módot, hogy erről tájékoztassam. Én csak ebben kértem segítséget.
2016. okt. 21. 14:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Sikerült?
2017. márc. 9. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!