Milyen vicces dolgok történtek veletek kis korotokban?
az utolsó az jó :D XD
#1 XD
nekem egyszer a kullancs a púpomba(köldökömbe) csípett.
Alsóban egy sráccal szórakoztunk, egy 3. srác pedig feküdt a földön és mikor az igazgató bejött pont úgy néztünk ki mintha a srácot vernénk.
Felemelt minket és egymásnak koccantotta a fejünket, kiabált, majd igazgatóiba hívott. De már ezen sem nevetek, de hátha másnak ez vicces.
10 éves koromig panelban laktunk.8éves korom kőrül küldetésemnek éreztem h az ajtók elött lévő papucsokat eldugjam a padláshoz ahová senki sem jár.már az egész ház a papucstolvajrol beszélt :-) egy pár cipőt is "átköltöztettem "jobb helyre.aztán már gyanús volt h a szüleimé bezzeg ott marad.így azokat is kezelésbe vettem.ez ment igy még egy dbig.utána lakogyülest hivtak össze vagy mit. Mire végetèrt mki visszakapta a papucsát az ajtó elé. Sose tudta meg senki :-) a tervem ezzel sem tudom mi volt
Unatkoztam lehet.:-)
Egyszer kaptam egy nagy lapos nyalókát nagymamámtól én meg nyalogatás helyett bedugtam a számba. De már kifelé nem jött. Én sírtam egy nagy kerek nyalókával a számban, a bátyám meg a röhögéstől sírt.
Egyszer beragasztóztam egy gyerek székét mert nem csíptem. Aztán röhögtem. A másik tízórijára meg hardcore csípőspaprikát tettem. Szegény csak nézett hogy ez miért csíp.
A bátyámmal játszottunk ő meg fogadott, hogy nem bírom egy kézell széttörni a markomban a tojást mert lány vagyok, meg béna...hát sikerült. És az egész arcom és ruhám tojásos volt
Nem is olyan rég 10.ben meg a kotonnal szórakoztunk (kibontottuk, ráhúztuk a tollra) mikor bejött a tanár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!