Nektek mennyit beszél párotok a munkájáról, munkahelyi eseményekről?
Éjjel-nappal csak arról van szó, majdnem minden egyes eseményt szóról-szóra elmond, már herótom van az egésztől és nem lehet neki szólni. De nem is pletyka szinten hanem szakmai dolgokba is mélyen bele megy. Mennyi a normális? Másnál, hogy megy ez?
Nekem kellene jobban tűrnöm, vagy az a normális, ahogy én gondolom, hogy ez már sok?
Otthon szüleimtől sosem láttam, hogy sok szó esne a munkahelyi eseményekről. Én magam projekt jellegű munkákat vállalok és akkor sem tudok 5 percnél többet beszélni róla ha heti 60 órát dolgoztam de főleg ha nekem pár napig-hétig semmi dolgom, akkor zúdít mindent...
Szia!
Szerintem valahol jó dolog, hogy a párod ennyi mindent megoszt veled és élvezi a munkáját, hiszen minden jel arra utal, hogy leköti és szeretettel csinálja.
Ebből a részből rendben. Annyiból nem,hogy néha valóban már irritáló tud lenni.
Véleményem szerint érzékeltesd vele ugyan ezt. Te is próbálj bővebben beszélni a munkádról,vesézd ki a velejéig.
Talán átérzi a helyzetet, talán belaszik, vagy esetleg felkelted az érdeklődését.
De szerintem... Örülj,hogy mindent elmond.
Saját tapasztalat alapján írom, hogy az én volt párom nem mesélt túl sokat a munka helyéről, és utólag tudtam meg, hogy félre lépett a munkatársnőjével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!