Csak szerintem nem normális ez a viselkedés?
Ma van az évfordulónk a párommal. Reggel már írtam neki egy igazán szívhez szóló verset,amit meg is könnyezett, de utána meg olyanokat írt, hogy ez nem én vagyok,magyarul meghazudtolt. Ezt írtam is neki, hogy rosszul esett, de addigra már kilépett és telefonon beszéltünk.
Én most értem haza a munkából, nemsokára el kell mennem itthonról, de este mennék hozzá(úgy volt holnap, de megleptem volna ma este.Na és ez fogadott facen.
"ki hazuttol meg? most értem haza
na mindegy
köszöntöttük egymást..igazad van nem volt nagy durranás
nézd én vártam rád..tovább nem megy
hagyjuk ezt a makettszöveget
én már nem vagyok a te képedbe való..éppen úgy tudod mint én
na jó..menj amerre látsz..köszönöm ezt a felejthetetlen boldog évfordulót
megígérem többet ilyen nem lesz..nem lesz rá módód
meg eleg volt belőlem, kérlek soha többet ne keres csodás nap volt és kösz a verset nekem anyagi veszteséggel zárult miattad a nap, rád b..ta 30 percet....
és márnem az első kirohanása...
Gondolhatjátok,mennyire van kedvem elmenni hozzá..
Most mennem kell, de ha válaszoltok,én is.
Meg is írtam neki.... De már sokszor csinált ilyet aztán mintha mi sem történt volna. Nem is megyek, sőt a faceról is kiléptem és gondolkodom,hogy a telefonomat is kikapcsoljam.
Ő a lány amúgy... Most is el kellett volna mennem, ehelyett itt bőgök mint egy idióta....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!