Miért nem veszi észre senki az emberek közül, hogy mekkora ürességben élünk? Miért nem veszik észre, hogy olyan sok éve már, hogy nincs semmi? Mihez kezdjen az emberiség? Elmúlt a csoda.
Nem, nem vagy köcsög, csak szerencsés.
De biztos vagyok benne, hogy te is érzed a hiányt, csak nem jöttél még rá miben.
A csoda egy valaki volt, aki maga a megtestesült szeretet, biztonság volt. Egy hatalmas harcos.
Sok nagy ember élt, de nélküle nem világ a világ, már sok éve.
Mert amíg volt, az emberek látták, olyan eufórikusan nyugodt volt minden, és annyira biztonságos.
("De biztos vagyok benne, hogy te is érzed a hiányt, csak nem jöttél még rá miben." Na ne mond. Nem kell ehhez atomfizika h megmond h nekem sem tökéletes az életem, mindenki érez valami hiányt, vagy bármit amit nem úgy akar az életében ahogy mégis megtörténik, megtörtént.)
Nem értem h mire jó ez h ilyen homályosan fogalmazol mintha egy mesemondó lennél. Teljesen mindegy h mi a bajod de ha így állsz hozzá akkor meg is érdemled. Csak neked nincs csodád, te vagy üres és semmi köze ennek az emberiséghez (az teljesen más téma), ez a te problémád.
Nem. Nincs köze valláshoz.
Nem akarom megmondani a nevét, max. ha valaki leírná és megértené, akkor helyeselnék.
És vannak emberek, akik konkrétan úgy érzik, mint én, de vannak, akik csak a hatását veszik észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!