Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem veszi észre senki...

Miért nem veszi észre senki az emberek közül, hogy mekkora ürességben élünk? Miért nem veszik észre, hogy olyan sok éve már, hogy nincs semmi? Mihez kezdjen az emberiség? Elmúlt a csoda.

Figyelt kérdés

2016. okt. 9. 19:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ha nekem nem üres az életem akkor én vagyok a kö**ög?
2016. okt. 9. 22:03
 12/21 A kérdező kommentje:

Nem, nem vagy köcsög, csak szerencsés.

De biztos vagyok benne, hogy te is érzed a hiányt, csak nem jöttél még rá miben.

2016. okt. 9. 22:07
 13/21 anonim ***** válasza:
Nos akkor velem van baj, mert nem erzek semmifele uresseget, bar gozom sincs milyen csodat emlegetsz, azert remelem nem valami vallasos fanatikus akombakomrol van szo.
2016. okt. 10. 00:52
 14/21 anonim ***** válasza:
Leírod ide is a csodát h mindenki lássa vagy azt csak priviben lehet? (Akkor írd meg privibe.)
2016. okt. 10. 01:02
 15/21 A kérdező kommentje:

A csoda egy valaki volt, aki maga a megtestesült szeretet, biztonság volt. Egy hatalmas harcos.

Sok nagy ember élt, de nélküle nem világ a világ, már sok éve.

Mert amíg volt, az emberek látták, olyan eufórikusan nyugodt volt minden, és annyira biztonságos.

2016. okt. 10. 06:27
 16/21 anonim ***** válasza:
Ennek a harcosnak neve is van?
2016. okt. 10. 09:20
 17/21 anonim ***** válasza:

("De biztos vagyok benne, hogy te is érzed a hiányt, csak nem jöttél még rá miben." Na ne mond. Nem kell ehhez atomfizika h megmond h nekem sem tökéletes az életem, mindenki érez valami hiányt, vagy bármit amit nem úgy akar az életében ahogy mégis megtörténik, megtörtént.)

Nem értem h mire jó ez h ilyen homályosan fogalmazol mintha egy mesemondó lennél. Teljesen mindegy h mi a bajod de ha így állsz hozzá akkor meg is érdemled. Csak neked nincs csodád, te vagy üres és semmi köze ennek az emberiséghez (az teljesen más téma), ez a te problémád.

2016. okt. 10. 09:34
 18/21 anonim ***** válasza:
A csoda az volt, amit a vallásod mond? Megnyugtatlak: sok ember vallása szerint van még csoda.
2016. okt. 10. 13:10
 19/21 A kérdező kommentje:

Nem. Nincs köze valláshoz.

Nem akarom megmondani a nevét, max. ha valaki leírná és megértené, akkor helyeselnék.

És vannak emberek, akik konkrétan úgy érzik, mint én, de vannak, akik csak a hatását veszik észre.

2016. okt. 14. 19:04
 20/21 anonim ***** válasza:
Miért nem írod le a nevét? Akkor nem ködös semmiről lenne szó, hanem konkrétumokról. Aztán vagy megerősítenénk vagy cáfolnánk. Én is érzem valaki hiányát. Most akkor ugyanazét érezzük? Kétlem.
2016. okt. 14. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!